23 helmikuuta 2024

ETEISEN KAAPEILLA – JÄRJESTELYÄ

 


Kuka muu rentoutuu kaappeja järjestellessä? Olen taas käynyt lähes kaikki kodin kaapit ja varaston läpi, järjestellyt uudelleen ja vienyt turhat tavarat ja roskatkin kierrätyspisteelle. Viime viikonloppuna vietin ehkä kuusi tuntia varastoa järjestellessä ja tavaroita läpikäyden. Kaikkea turhaa siellä on, mutta koska tilaa on niin antaa olla seuraavat 40 vuottakin.

 


Eteisen kaappeihin tilasin alkuvuodesta Ikeasta kankaisia hemmafixare säilytyslaukkuja. Mitoiltaan nuo kankaiset säilytyslaukut olivat juuri sopivat eteisen kaapiston päällä olevaan tyhjään tilaan. Saman sarjan matalammat säilytyslaukut kävivät sitten vuorostaan kaapin hyllyille. Ennestään eteisessä oli käytössä Ikean kuggis-sarjan muovisia laatikoita, joissa tykkään säilyttää niin kenkiä kuin muita tavaroita mitä säilytetään eteisen kaapeissa.


 

Kankaiset säilytyslaukut ovat minusta kivat kausivaatteiden säilytyksessä, muovisissa laatikoissa kannet saattavat jäädä auki, tai niihin ei niin paljon sovi vaatteita, kun näihin vetoketjullisiin laukkuihin. Järjestelin kaikille omat säilytyslaatikot kausivaatteille ja asusteille. 

 


 

Kun kaikelle on oma paikka / laatikko / hylly tai kori kaapissa, on kengät ja asusteet helppo laittaa paikoilleen kotiin tullessa. Tai sitten jossain välissä käyn nostamassa eteisen tuolilta hanskat ja hatut kaappiin omiin koreihin sekä kengät hyllyille.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

4 kommenttia:

 1. Kauniisti pidät kodin järjestystä yllä. On selkeää ja silmälle kaunista, kun tavaraa ei liikaa. Hyvää viikonloppua, Senni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, ja se on niin totta. Ei sitä tavaraa määräänsä enempää tarvitsekaan, turhaan keräilee liikaa. Ja kiitos, samoin sinne aurinkoa tulevaan viikkoon!

   Poista
 2. Ilo katsella kotisi järjestystä.Kiitos ,kun laitat kuvia.

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.