25 helmikuuta 2024

KEITTIÖSSÄ

 


Inspiraation tullessa sitä ei monesti ajattele järkevästi. Kaupasta pitää käydä puuttuva kehys heti tai vaikka maalarinteippi tai maali jne. Tilasin viikolla keittiöön valokuvia sekä valokuvasta julisteen ja nyt tuli mieleen, että olisi voinut samoilla postimaksuilla tilata valokuvia enemmänkin kuin ne neljä keittiöön tulevaa. 


 

Keittiön tauluhyllyille on tulossa lisää valokuvia, mutta laitan nyt jo kuvia keskeneräiestä keittiöstä, kun näyttää jo nyt minusta kivalta. Saarekkeella oleva kehys on tulossa vielä seinällä tauluhyllyjen vierelle.

 


Tilasin kirkkaamman polttimon saarekkeella olevaan kattovalaisimeen, kun huomasin Flosin omat polttimot jostain nettikaupasta. Jos ei ole hyvä, pitää miettiä toista valaisinta saarekkeelle. 

 


Leipäkoriksi laitoin nyt mustan ruukun. Kiva kun tavaroilla on monta käyttötapaa. Lattialla oleva kehys odottaa myös julistetta ifolorilta. 


 

Viime viikonloppuna mietin, että kotona näyttää nyt muuten kivalta, mutta keittiö kaipasi jotain muutosta. Ja siitäpä se sitten lähti, ideointia ja toteutusta. Hiihtoloman jälkeen sitten varmaan jo kuvat kehyksissä ja puuttuvat sokkelilistat takaisin paikoillaan.

Ihanaa alkavaa viikkoa!

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

2 kommenttia:

  1. Hauska idea maljakosta leipäkoriksi. - terkuin Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maljakot ei niin usein ole jatkuvasti käytössä, niin kiva saada enemmän käyttöä niillekin :).

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.