03 maaliskuuta 2024

KAKSI LEIKKIHUONETTA

 


Äiti, nyt et saa imuroida mun huonetta – huudahdus raikuu lastenhuoneesta imurinjohtoa seinään laittaessani. Jos parhaat heppaleikit schleich-hepoilla on just menossa oman huoneen lattialla, niin eihän sinne kyllä voi mennä leikkejä sotkemaan. 


 

Ennen lomaa laitoin viikosta toiseen jatkuvia leikkejä vähän kasaan ja siivosin kodin joka nurkan. A:n lelut on levinneet kahteen huoneeseen, sillä on kiva, että jää leikeille tilaa ja näin myös tietyt leikit pysyvät enemmän toisissa huoneissa. Vaikka totta kai ne saa levitä koko kotiin. Lähes päivittäin meillä rakennetaan keppihevoselle esterata pitkin käytäviä ja olohuonetta. Tai barbit tulee rantalomalle ja retkelle olohuoneen matolle.


 

Toisessa huoneessa on leikkikeittiö sekä leikkiteltta. Yökylävieraat ja A tykkäävät nukkua teltassa yöt, miten ihana leikkiä telttaretkeä serkkujen kanssa. Toinen huone on taas enemmän A:n huone, josta löytyy vaatekaapit, sänky sekä työpöytä ja eniten käytössä olevat lelut.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

3 kommenttia:

 1. Kaunis on huone! Meilläkin lelut ja leikit löytävät tiensä milloin mihinkin ja eihän niitä raaski korjailla imurin tieltä, jos on juuri aktiivisesti kyseisetä leikit olleet menossa. Välillä sitten siivoillaan niitä leikkejä pois, jotka jo vähän unohtuneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, nämä on kyllä minustakin ihanan viihtyisät huoneet. Ja just näin, kiva kun leikit jatkuu päivästä toiseen, niin ei niitä raaski korjailla pois.

   Poista
 2. Your writing style is captivating. Thank you for making the topic so engaging!

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.