24 maaliskuuta 2024

PÄÄSIÄISKORISTELUA

 

 

Aamulla heräsin kuiskaukseen: onko pääsiäispupu tuonut herkkuja? Ei tänään, tänään virvotaan. Ja niin heti aamupalaksi A:lle ja yövieraalle suklaamunat.

 


 

Löysin marketista niin ihanat pastelliset pääsiäisaskartelusetit, että äiti taisi olla enemmän innoissaan pajunkissojen askartelusta kuin lapsi. Mites teillä? Pastellinsävyisiä palloja sekä piipunrassista muotoituja kukkia tuli tämän vuoden oksiin. Koska kuumaliima loppui kesken askartelun, jäi höyhenet käyttämättä. Meillä on iso kassillinen valkoisia höyheniä monen vuoden takaa, kun valkoinen höyhenvalaisin hajosi (keräsin siis siitä höyhenet talteen).

 


 

Koristellut oksat, pahviset munat, metalliset munarasiat ja pääsiäiskukat. Samat koristeet joka vuosi. Tänäkään vuonna en muistanut ostaa rairuohon siemeniä, mutta leikkokukat riittävät ihan hyvin. 

 


 

Pääsiäispyhiksi täytin herkkuja pahviseen munarasiaan ja niin ensi viikonlopun vapailla A voi sitten etsiä yllätyksen aamulla herättyään. Pahviset munat on kivoja, kun niitä voi käyttää monta kertaa ja sisälle saa kaikkea muuta kuin suklaamunia missä on sisällä yllätys joka menee aina lähes heti roskiin.

 

 


Mukavaa palmusunnuntaita!

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.