10 huhtikuuta 2013

JÄRJESTELYÄ

Sunnuntaiaamuna innostuin siivoamaan kodinhoitohuoneen ja eteisen kaapit. Kaikki tavarat pois, hyllyjen luuttuaminen ja sitten tavarat järjestykseen ja suoriin pinoihin. Ja vaaleat toisella reunalla ja tummat toisella reunalla jne :D. Rakastan kaappien järjestelyä, mikähän kaappi seuraavaksi uuteen järjestykseen? Ehkäpä vaatekaapin siivousta ensi viikonloppuna..

Kodarin tasolla, tuossa korissa, säilytän pestyt silitettävät vaatteet. Nuo ukkelit saatiin häälahjaksi mieheni työpaikalta. Ne on olleet jo aika kauan kaapin perukoille, mut nyt sit nostin esille. Ihan hauskat.

Eteisen liukuovikaapiston toisella puolen on kenkähyllyt sekä korit huiveille, hatuille ja hanskoille. Säilytän myös laukut ja aurinkolasit ja kengänhoitotuotteet tässä komerossa. Mistähän johtuu et talvikenkiä on vain muutamat ja kesäkenkiä sit kymmenet? :)

10 kommenttia:

 1. Täälläkin oli kaappien järjestelyä ja talvivaatteiden pakkaamista ohjelmassa viikonloppuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) kävinkin kurkkaa ja siellähän oli siisti vaatekaappi! :)

   Poista
 2. Mikäs tapetti ihanuus sieltä näkyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän ainut tapetti ja sekin eteisessä :). Tykkään tuosta tapetista kyllä paljon, eli ei mennyt mönkkään valinta ;)

   Poista
 3. Loistavan järjestelmällistä! :) Mä niiin toivoisin, että itsekin oppisin jossain vaiheessa rakastamaan kaappien sisällön järjestelyä... Edes vähän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista! :) kuule kyllä se innostus tulee, sit kun ei mitään löydä kaapista niin sit :D

   Poista
 4. No kyllä on kaapit järjestyksessä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt passaa esitellä ;) haha. Oon tällainen järjestelelijä et koko ajan jotain järjestelen, jos ei muuta niin sohvatyynyjä ja lehtipinoja :D

   Poista
 5. Herranjestas kun tuli oikein paniikki, kun mietin miten sekaisin meillä kaikki kaapit tällä hetkellä on. Miten ne aina on samanlaiset, ja aina sitä lupaa itselleen että "NYT MINÄ PIDÄN TÄMÄN SIISTINÄ", niin joka kerta se päätös pettää. Pitäisi ottaa niskasta itseä kiinni - sillä onhan tuonnäköisistä kaapeista varsin paljon mukavampaa kaivella asioita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) elä turhaan panikoi, oon aina ollut tällainen järjestelijä ja teen sitä koko ajan kävellessäni ympäri kotia :)

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.