27 huhtikuuta 2013

MUIJAA


Käväsin eilen työmatkalla Kiteen marimekolla, ystävämyynneillä. Ekaa kertaa elämässäni. Meillä ei taida ennestään olla muuta marimekkoa kuin jalallinen lasi?  Silmäni iskin muija-kankaasta tehtyyn keittiöpyyhkeeseen ja sellainen lähti matkaan.  Kotiin tullessa lijat oli auenneet nupuistaan. Kaunista.

Tänään luvassa tyttöjen ilta. Saunomista, yhdessä oloa sekä suolaisia ja makeita herkkuja. Taitaa ollakin eka tyttöjen ilta meiän uudessa kodissa? Mutta ennen leivontaa vielä terassin ja kuistin käsittely sekä lipaston hionta ja maalaus ja ja. Niin ja huippujuttu! Tänään tulee tyyppi pihafirmasta kattoo meidän pihaa, saisko tästä mitään ja ehtiikö tekee toukokuussa.. Jee!

6 kommenttia:

 1. Ihanan raikas tuo Muija kuviointi, pitäisköhän itsekkin käydä hakemassa tuollainen.. Mukavaa tyttöjen iltaa teille! Täälläkin iltariennot tiedossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyhän hakemassa :) täällä ei ollutkun tuo yks kpl jälellä, toivottavasti löydät! Ja kiitos oli aivan mahtava ilta. Taas jaksaa aloittaa uudella innolla työviikon :).

   Poista
 2. Tuo muija on kyllä kiva. Ei oo itselle tullut ostettua, vaikka lahjaksi oonkin ostanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä kiva, en kauheasti tykkää niistä värikkäistä varsinkaan unikoista :).

   Poista
 3. Kaunis. Kauniissa keittiöpyyhkeissä on vaan se huono puoli, että joutuu kieltämään niiden käytön. 2-vuotias ja sen isä kun eivät tajua että niitä ei saa sotkea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! :D meillä mies ei tykkää onneks noihin pyyhkiä käsiään, ainoastaan ite sotken ne :D :D.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.