19 lokakuuta 2013

KORTTITEHTAILUA

 
Juhliin lähtiessä ei yleensä enää ehdi askartelemaan kortteja. Askartelutarvikkeet onkin saanut pölyttyä rauhassa kaapissa. Yövieraiden kanssa monesti innostutaankin askartelemaan ja pistettiinkin korttitehdas pystyyn. Lasten käsissä syntyi vinopino joulukortteja. 

Omat joulukortit jäi vielä alkutekijöihin... mutta muutaman syntymäpäiväkortin sain valmiiksi. Onpas nyt helppoa, kun tarvitsee vain valita kortti laatikosta juhliin mentäessä.

8 kommenttia:

 1. Ihanaa Heini! Somia kortteja. Ja mie oon ihan varma että teillä on lapsista ihanaa olla yötä, kun saavat kaiken huomion, ja jaksatte touhuta niitten kanssa! Jää ihania muistoja lapsuudesta. Tänään just töissä muisteltiin miten ihania muistoja lapsuudesta on mummola ym. reissuista. Teitä ei nyt voi mummolaan verrata mutta kuiteski ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Anne <3. toivottavasti ;) vaikka musta tuntuu ettei ehdi tarpeeks touhuta aina mukana.. mut samalla tuli sit piiiitkä viikonloppu itelle. Eilen oli jo ihan sunnuntaifiilis. Kesälomalla mummolassa, ihania muistoja heinäpellolta.. niitä on kiva muistella! suloista sunnuntaita!

   Poista
 2. Mullakin on monesti mielessä, että pitäis askarrella nippu kortteja varastoon, kun aina se näpertely tulee lähtöhetkellä mieleen ja sitten ei tietenkään enää ehdi. Kivalta näyttää, lasten lempipuuhia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siskoni oli tehnyt joskus laatikollisen kortteja valmiiks, siitä se idea lähti et pitäis itekkin tehä. Ja näpertely on niin mukavaa ja yövieraiden lempipuuhaa :)

   Poista
 3. Mä kävin hakemassa tiimarista ( -50% ) joulukorttitarvikkeita :) Saas nähdä mitä keksitään minin kanssa tänä vuonna!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. askartelu on kyllä niin kivaa puuhaa ja harmi mikshän mie en tajunnut käydä tiimarissa? täälläkin ois varmaan ollu ale.. tulee käytyä yleensä aina sellasessa pienessä askartelutarvikeliikkeessä.

   Poista
 4. Onpas hienoja kortteja! Napeista saa kyllä niin suloisia juttuja tehtyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Hepsu :). Totta kävinkin ostamassa pussillisen erilaisia nappeja, sen jälkeen kun nuo olin väsännyt ;)

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.