22 lokakuuta 2013

OLKKARIIN?

Talveksi kaipaan olkkariin ehkä hieman lisää väriä. Vaikka tykkäänkin tuosta musta-valko-harmaa linjasta niin jotain väripilkkua ehkä sohvalle kaipaisisin. Ainakin jouluksi. Tässä postauksessa on parempi kuva koko olohuoneen tämän hetkisestä tilanteesta. Suurin piirtein ;).

Espritin kanssa viestiteltiin ja he pyysivät minua tutustumaan verkkokauppaansa ja kirjoittamaan löydöistäni teille. Perehdyinkin Espritin sivuille ja en tiennytkään aiemmin et heillä on myös sisustustuotteita myynnissä? Selasin nettikauppaa ja ehkä hieman innostuin ;). Sieltähän löytyi kaikkea kivaa.. 

Keräsin kollaasiin muutaman tyynyvaihtoedon meiän olkkariin. Oisko joku noista hyvä piriste nykyisten sohvatyynyjen joukkoon vai pitäiskö väriruiskeen olla ihan jotain muuta? mielipiteitä kovasti kaipailen..

kuvat lainattu täältä.

17 kommenttia:

  1. Tuo alemman rivin keskimmäinen raikas koralli on ihana, sopisi varmasti teidän sävyihin piristykseksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Anne Malia kommentista! tuo olikin vähän tuommonen villiveto tuohon kollaasiin (kuten moni muukin..) ;). Oon vaan miettinyt vaaleanpunasävyisiä.. mut tuohan ois paljon, paljon kivempi..

      Poista
  2. Hmmm... itse en oikein innostu näistä tehosteista ja väripilkuista ja mitä näitä nyt on. :) Mahdollisesti siksi, etten yksinkertaisesti vain osaa ja kyllästyn ihan supernopeaan. :D Olenkin havanhtunut ajatukseen, että meillä väripilkku voisi olla ennenmminkin tekstuuri. Erilaisten materiaalien ja niiden tekstuurin iloinen vaihtelu voisi tuoda piristystä ja eloa, mutta harmonisesti.
    Kaikki kuvan tyynyt ovat kuitenkin kauniita ja niistä saisi yhdistelemällä kuitenkin rauhallisen piristyksen kauniiseen olohuoneeseenne. Vaikean valinnan edessä olet eikä tästä kommentista ollut kyllä sitten ollenkaan apua. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Jessica, haha, vähän sama juttu, siks meillä onkin muuten aika musta-valko-beige-harmaa-puu värilinjalla ;). Mut joskus sit on kiva saada vähän piristettä vaikka yhellä sohvatyynyllä. Mut hei hyvä idis tuo sunkin!

      Ehkä yks noista vois tulla muitten joukkoon.. nyt mulla onkin sohvapöydällä tuommonen orassi tuikkukippo.. hmm.

      Poista
  3. Aivan ihanan värisiä tyynyjä! Tuo toisen rivin ensimmäinen varsinkin, siihenhän voi sit yhdistää esim. korallia ja oranssia! - Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ei paha olleskaan, jotenkin tuo raitanen vain veti puoleensa ;). Kiitos ideasta!

      Poista
  4. Uuuh, onnea mahdollisesta yhteistyöstä :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti LOVE ;) mie kun todella todella todella harvoin lähen mihinkään mukaan.. Ja mukavaa loppuviikkoa! Sehän ois taas kohta viikonloppu! :)

      Poista
  5. Viltit on ihanan pehmoisen näköiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ja niitä ei voi kyllä koskaan olla liikaa ;)

      Poista
  6. Vasen yläkulma on ihana! Ja sitten toiseen jouluiseen aiheeseen,viitsisitkö kertoa mitä reseptiä käytit kun teit pipareita sillä piparileimasimella? Leimasin on,mutta resepti uupuu :)
    Ellen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on jotenkin niin lämpimänvärinen! Mie taisin tehä sillä ohjeella mikä tuli sen leimasimen mukana, mut mietin et seuraavan kerran kyllä teen jotain makeampaa.. joku suklaakeksin ohje vois olla hyvä.. joku sellainen ohje, mikä ei leviä hirmuisesti.

      mut tässä kumminkin se eka ohje:

      80 g pehmeää voita
      120 g sokeria
      1 muna ja
      180 g leivinjauhetta

      Vatkaa muna ja sokerit. Lisää muna ja sekoita. Ja st jauhot.
      sit tätä taikinaa pitäis pitää pari tuntia jääkaapissa ennen leipomista.

      Ja mie en laittanut mitään mausteita, mut ohjeen mukaan vois laittaa sitruunankuorta, 30 g suklaata tai 50 g mantelirouhetta tai pistaasipähkinää tms.

      itseasiassa ois varmaan tullutkin parempaa jos ois laittanu jotain tuommosta ;)

      Poista
    2. oo tuli virhe!! Eli siis 180 g VEHNÄJAUHOJA!!

      Poista
  7. mellä on ihan sama ongelma olkarissa! mä tykkään tosta raidallisesta tosi paljon! se on persoonallinen ja mielenkiintoinen mutta ei kuitenkin hillitty. Se on kans hyvä lähtökohta muille väreille. En tiedä onko se liian kesäinen? eeei kai.. Muuten ekan rivin viimeinen tyyny on ihana, kiva väri ja tekstuuri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin tosi tosi kiva! No eikai, laittais sen kans jotain tummempaa yksiväristä niin sithän se ois talvinen, kesällä sen kans käviskin vaaleat pastellit :). Ja ihanaa viikonloppua sulle!

      Poista
  8. Oranssi ja korallin väriset tyynyt ovat kivoja. Raidallisesta pidän minäkin. Jollain tapaaä myös ylärivin keskimmäinen on hauska. Sen pitsikuvio voisi mennä niin romanttisempaan kuin etnopainoitteisempaankin sisustukseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeestaan innostuin noista väristä vasta kun tein tän kollaasin ;). Jotenkin vain vaaleanpunainen oli mielessä aiemmin ja just tuo ylärivin keskimmäinen.. mut ehkä sittenkin jotain korallia voisin olkkariin laittaa talveksi, ihan vain ehkä yhen tyynyn..

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.