22 marraskuuta 2013

KAARNALAIVA JA SYPRESSIT

 
Terassin pöydällä seilaa "kaarnalaiva". Kerran kesällä se odotti meitä ulko-ovella <3. Ihana M oli sen meille askarrellut. Oon haaveillut takasta terassille. Oisko ihana paistaa makkaraa talvipakkasella terassilla takkatulessa? tai nauttia tulen rätinästä retkeilemällä omalle terassille.. Haaveitahan pitää olla :).

Unohdin kastella kuistilla olevia kanervia ja aiemmat vihreät kuivahti ruskeiksi. Tilalle ostin joulusypressit. Luultavasti nuo on sisälle tarkoitettu, mut eiköhän ne jäädy ja pysy hyvänä keväälle saakka? Niin täällä muuten on valkoinen maa. Ihana!

Valkoista viikonloppua!

12 kommenttia:

  1. Voi kun suloinen kaarnalaiva. Ihanaa että olette saaneet lunta, täällä rannikolla sataa vettä ;) Mutta kyllä se valkoinen maa tännekkin vielä saadaan. Hyvää viikonloppua Heini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö. Joo, täällä OLI lunta... nyt sataa vettä. Kiitos, samoin sulle! Mie kurvaan kohta reissuun viikonlopuksi :).

      Poista
  2. Kauniita kuvia <3 Haaveita saa ja pitää olla. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Marru <3. Totta, se on mukava haaveilla ja yleensä meillä ne päättyy lauseeseen: sitten seuraavaan taloon ;). Sehän onkin jo mielessä suunniteltu. Ja kiitos, samoin sinne!

      Poista
  3. Kauniita kuvia! ja ihana että teillä lunta, täällä tullut vaan vettä vettä ja vettä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Heidi! Tai oli :), nyt täällä on ihana loskakeli, vettä sataa..

      Poista
  4. Lumi on niin huippua, tuntuu kuin olisi paljon valoisampaa ja luonto näyttää siistimmältä. Kaarnalaiva on kyllä niin suloinen ja takka ei olisi ollenkaan huono ajatus. Tykkään !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on, ihan harmittaa kun tuli loskakeli ja vesisade. mut eiköhän sitä kohta tule taas lunta :). Tuo oli kyllä ihana lahja, ihan paras.

      Poista
  5. Kyllä on komia kaarnalaiva! ;) Ja kauniita kuvia terassilta!
    BTW, otan lähttämäsi "käsilaukkuhaasteen" vastaan! Kunhan saadaan vähän enemmän valoa kuvaamista verten, niin haastepostausta tulossa pikimmiten! :) Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ;) ja kiitti AnuElina. No niin, pitääpä tulla kurkaamaan mitä sun laukku vetää ;). Viikonloppu menikin reissun päällä ja taas vapaata tietokoneesta :). Leppoisaa alkavaa viikkoa sinne!

      Poista
  6. Heippa! Blogissani on haaste sinulle ;) http://tuomirinne.blogspot.fi

    VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.