30 syyskuuta 2014

MUSTAA MALJAKOSSA

Tiistai päivä on jo puolessa välin enkä ole vieläkään herännyt tähän viikkoon.. Jospa sitä ensi yönä sais nukuttua hyvin ilman hampaitten narskutusta. Tähän tunnelmaan hyvin sopiikin tuo olohuoneen mustaksi maalattu oksa :). Heh, ehkä olisi pitänyt ostaa jotain värikästä ja pirteää.

Mulla ois pari kivaa DIY ideaa mitä haluaisin toteuttaa. Ehkäpä lauantaina pyörähän rautakaupassa.. Ensiksi pitää vain saada kitkemishommat pihalla loppuun.

Mukavaa tiistaita teille!

19 kommenttia:

  1. Hieno on mustakin oksa! Täällä on sama ongelma, minäkin narskuttelen hampaita :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo oksat oli tosi kivoja :). Se on erittäin rasittavaa.. niskat ja kasvolihakset ihan jumissa sitten.

      Poista
  2. Tosi dramaattisen näköinen! =D

    VastaaPoista
  3. Itse olen saanut nukuttua yöni sen jälkeen kun sain sellaset hammassuojat joiden nimeä en muista..lapset sanoo niitä äitin tekareiksi. Mulla olisi sinulle haaste blogissani http//marjamailla1-blogspot.fi/2014/09/haaste-pyorea-punainen-matto.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Purentakiskot:)

      Poista
    2. Mullekin ne viimeks suositteli tuota purentakiskoa hammaslääkärissä, mut äh, aattelin et en mie ehkä enää pureskelekkaan ;). En tiiä, oiskohan stressiä ollu vai mikä lie.

      Ja kiitos paljon ihanasta haasteesta! :)

      Poista
  4. Hampaitten narskuttelu on tylsää, mutta siihen auttaa purentakisko (nimimerkillä "kokemuksella"). Samoin jos on päänsärkytaipumusta kuten itsellä oli tuohon vaivaan liittyen, niin sekin jäi pois purentakiskon jälkeen. Hauska oksa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, todella rasittavaa.. yleensä mies herättää mut öisin siihen kun narskutan.. itehän en huomaa kun vasta aamulla. Jep, ehkä tämä niskajäykkyys häviäis samalla!

      Poista
  5. Ihanan näköinen oksa :) Ja hei jään odottelemaan diy-postauksia siis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on nämä idikset ootelleet jo kuukauden päivät toteutusta, jospa nyt sais edes toisen tehtyä. Toiseen tarviinkin sit mieheni apua.. se saattaa vielä jäädä ;)

      Poista
  6. Kaunis oksa, hauska idea! Pitääkin kokeilla :)

    VastaaPoista
  7. Ihana idea, tykkään kovasti. Kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
  8. Wauuu! Upea vinkki. Kiitos tuhannesti :))

    VastaaPoista
  9. Upean dramaattinen, tykkään! Hampaiden narskutteluun auttaa muuten purentakisko, sellaisen kanssa olen itse nukkunut viimeiset vuodet. Parempi narskutella kiskoa, kuin hampaita, eikä niska ja pää ole niin jumissa aamulla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä tosiaan aika dramaattinen :). Ehkä mun on tuo purentakisko hankittava... viimeks hammaslääkärissä ne sitä suosittelikin mut jätin vielä hankkimatta.. kuvittelin et en enää narskuta ;).

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.