19 maaliskuuta 2015

KEVÄTSIIVOUSTA


Auringonpaiste se kummasti nostaa siivousinnostusta entisestään. Kaappien kevätsiivous tehty. Sain yks viikonloppu sellaisen siivouspuuskan, että tuli siivottua kaikki komerot. Ne muutamat kodinhoitohuoneen ja makuuhuoneen :). Kierrätykseen turhat kamat ja hyllyille vähän uutta järjestystä. Jopas tuli taas lisää hyllytilaa. 

Kodinhoitohuoneessa oikeastaan vain pyykätään ja silitetään. Koriin tulee kerättyä aina pinollinen silitettävää. Ostin lakanapyykille tuota laventelin tuoksuista silitysvettä. Hieman tuoksua petivaatteille.

12 kommenttia:

 1. Minä puolestani lisään laventelia lakanapesussa huuhteluaineen sekaan. :) Täällä myös oikein siivousvimma meneillään, alkaa kaappeihinkin tulla taas tilaa. :) Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laventeli on niin ihana tuoksu petivaatteissa. Heh, sitä taitaa olla liikkeellä ;). Ja kiitos!

   Poista
 2. Juu, kyllä se auringonpaiste herättää siivousinnon helposti :) Hyvä näin, talvella tuli vähän laiskoteltua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, vaikka tulihan tuota talvellakin karsittua ja siivottua kaappeja :). Seuraavaksi taas keittiön kimppuun :)

   Poista
 3. Kaunis kodari teillä ja siivousvimma on aina hyvästä. :D Täällä pitäisi koota tänään laatikosto, että saa loput romppeet pois työhuoneen nurkasta, joten samoilla asiolla ollaan. :)

  Ihanaa perjantaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo on ollut kyllä toimiva meille. Keväällä sitä taas innostuu käymään kaikki nurkat läpi kotona. Teillä tosin taitaa vielä muuton jäljiltä olla järkkäämistä :).

   Poista
 4. Tuota tuoksua oon itekin monesti miettinyt, jääkö siitä miten voimakas tuoksu pyykkiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mun mielestä, meillä ei tosi voimakkaita tuoksuja voi ollakkaan petivaatteissa. Milloin muutes taas kahviteltas :)

   Poista
 5. Täälläkin on siivottu vaikka kuinka monta kaappia ja hävitetty/myyty tavaraa jolla ei enää oikeasti tee yhtikäs mitään. Tulee niin hyvä olo kun kaapit ovat siistit. Kait se todellakin on kevät mikä antaa virtaa kaappien siivoukseen, talvella en olisi osannut kuvitellakaan tarttuvani siihen urakkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä aina käydä kaappeja läpi, voi sit ostaa joskus jotain uuttakin kun on entisiä laittanut pois :). Mulla tulee aina välillä sellainen siivouspuuska, et tulee joku kaappi siivottua :).

   Poista
 6. Meilläkin vasta vietiin kirpparille niin paljon kun vaan kaapeista irtosi :D Ihana tuo valkoinen kori ja varmasti tuo silitysvesikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kori on kyllä tosi kiva, siihen aina kertyy kasa silitettävää.. samanlaiset korit on toisessa wc:ssäkin papereilla ja pyyhkeillä. Mie vein pussillisen vaatteita kierrätykseen. Mut vaikkei kauheasti ole karsimista, niin uudelleen järjestelemällä saa roimasti lisätilaa!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.