23 kesäkuuta 2015

KESÄHUONE

Terassin sisutamista.

Yks ilta miehelleni sanoin, että seuraavaksi haluan ostaa terassille sohvan. Ihana olisi nukkua päiväunet ilta-auringossa, maata ja lukea kirjaa... Illalla sitten nukkumaan mennessä muistinkin varastossa olevan, 10 vuotta vanhan, hetekan. Siitähän se muutos lähti. Nyt voi terassilla juoda kahvia tai grillata ja syödä. Tai vuorostaan lekotella riippukeinussa tai torkahtaa vuoteella. Mitäs tykkäätte?

Taidankin muuttaa ulos pariksi kuukaudeksi ;).

14 kommenttia:

  1. Kuulostaa täydelliseltä! Me nukuttiin viime kesänä pari yötä terassilla, ja oli tosi outoa ettei ollut yhtään hyttystä yöllä! Viime yö olikin ensimmäinen kesähuoneessa/aitassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla ei kyl pitäis hyttysiä olla kun pitää lasit kiinni.. just siskon kans puhuttiin, miten me pienenä nukuttiin kotona kesäisin parvekkeella. Ei sielläkään hyttysiä ollut! Ja siellä sai ihan parhaat unet, aitassa tai parvekkeella.

      Se teiän aitta on ihan huippu! Laitahan kuvia siitä ;)

      Poista
  2. Tykkään! Näyttää todella kivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt se on paljon viihtyisämpi kuin aiemmin, vaikka oli se silloinkin kiva... :)

      Poista
  3. Todellakin tykkään. Loistava idea käyttää vanhaa hetekkaa <3 muutenkin niin kauniita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura, ja niinpä, tähän muutokseen ei mennyt yhtään euroa! Tälläiset on ihan parhaita muutoksia :)

      Poista
  4. Vitsit, heteka! <3 Laittaisin meillekin, jos varastosta sellaista aarretta sattuisi löytymään! Kauniisti olet somistanut kesähuoneen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! miksän en aiemmin hoksannut... Kiitos Kristiina!

      Poista
  5. Mä haaveilen terassille keinusta jossa olisi katos. Pikkupäiväunet vaikka sateen vähän ropistessa on jotenkin ihana ajatus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi oi, kuulostaa ihanalta! Meilläkin kun on nuo lasit terassilla, niin voi myrsylläkin istua/nukkua tuolla. Niin kiva aina seurata ukkosta vaikka tuolla :).

      Poista
  6. Ihana idea! Kaipaisin omallekin parvekkeelle jotain lepotuolia tms. mutta valitettavasti sinne mahtuu vain tavalliset pienet tuolit. Täytyy käydä sit makailemassa jossain nurmikolla/rannalla/laiturilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rannalla/laiturilla makoilu kuulostaa kyllä just hyvältä kans! Tuo terassi näyttää nyt paljon suuremmalta! Pitäis kuvatakin eri objektiivilla niin sais laajempia kuvia siitä..

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.