04 syyskuuta 2015

TÄYTETYT PAPRIKAT


Helppoa, nopeaa ja herkullista arkiruokaa. Täytetyt paprikat. Näitä on helppo muunnella erimakuisiksi erilaisilla täytteillä.. Tässä mun versio. Määrät on suurinpiirtein.. ei mulla tule mitattua niin tarkaan aineita, maku ratkaisee :).

noin 3 paprikaa

täyte:
200 g jauhelihaa
1 sipuli
2 dl kypsää riisiä
noin 100 g aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
noin 2 dl emmental juustoraastetta
mausteita: suola, paprikajauhe, mustapippuri, oregano

päälle:
juustoraastetta

Halkaise paprikat, poista siemenkodat ja huuhtele. Keitä parikoita noin 5 min kattilassa. Valuta.

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli. Lisää mausteet. Lisää keitetyn riisin joukkoon jauheliha, tuorejuusto sekä juustoraaste. Sekoita tasaiseksi.  Täytä paprikat täytteellä. Ripottele päälle juustoraastetta ja paista 225 asteessa noin 15 min.

Herkullista viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Nams! Mäkin jaoin juuri helpon ja nopean reseptin blogissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) pitapizzaa en olekaan testannut! teen useasti tortillapohjille pizzaa, jos on kauhea kiire ruualla :).

      Poista
  2. Tää oli kyllä niin hauska sattuma, samaa ruokaa tarjolla toisistamme tietämättä. Meillä täytteenä olikin tonnikala...että vähän eri reseptii kuitenkin! Nams.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh. Meillä kalaruokaa ei koskaan... allergian takia, vaikka herkullista olisi!

      Poista