29 lokakuuta 2015

SUUNNITELMAA ETEISEEN

Eteinen nyt:


 Ja suunnitelmaa:


Copenhagen matto / Artek ritiläpenkki / Muuto Grain valaisin / viherkasvit / Nomess copenhagen so-hooked / Eco Black & White (Rosegarden) tapetti

Meiltä löytyy jo nuo kollaasissa olevat penkki ja naulakko. Naulakko tosin on kesästä lähtien odotellut ruuvausta seinään.. Valaisimeksi mietin mustaa tai valkeaa Muuton Grain valaisinta. Ehkä kallistun mustaan? Matoksi haluaisin tuon ihanan Copenhagen puuvillamaton. 

Penkki vanhan kaapin viereen ja päälle viherkasvi. Nuo viikunat on tosi kauniita. Ja mintunvihreä Harlequin tapetti lähtee vaihtoon. Mustavalkoista, täyteläistä ja puutarha-aiheista tilalle. 

Mitäs tykkäätte suunnitelmasta?

14 kommenttia:

 1. Hieno suunnitelma! Noi tummat sävyt tuntuu sopivan tilaan. Siitä vaan toteutukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, muuten on kyllä niin valoisaa, ettei haittaa vaik tummia sävyjä sit sisustuksessa.

   Poista
 2. Kaunis suunnitelma! Tapettikin on tosi houkutteleva. Valaisimen värin valintakaan ei ole liian itsestään selvää. Molemmissa on puolensa. Toisaalta valkoinen antaisi tummilel pinnoille mukavasti kontrastia. Toisaalta musta taas loisi seesteisen kokonaisuuden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo on kyllä kaunsi tapetti.. pitää viel miettiä mitä tapettia seuraavaksi. Jotain musta-valkoista kumminkin.. Niinpä! tosiaan pitää viel miettiä noita valaisimia..

   Poista
 3. Tuo kaappi! Ihan huippukaunis. Et satu tietään äkkiseltään mistä voisi löytää? Etsin vastaavaa valkoisena(toki voi maalatakin..).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kans siitä aina vain enemmän ja enemmän. Valitettavasti en tiedä.. tuo on mieheni mukana tullut ja varmaan jostain huutokaupasta vuosia vuosia sitten hankittu.

   Poista
 4. Tuo kaappi! Ihan huippukaunis. Et satu tietään äkkiseltään mistä voisi löytää? Etsin vastaavaa valkoisena(toki voi maalatakin..).

  VastaaPoista
 5. Loistava plääni. :) Olen kade tuosta teidän eteisen leveydestä ja valoisasta ovenpielestä - luksusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Joo, eteisen leveys oli ihan etusijalla suunnittelussa. Siinä pitää sopia suurempikin porukka kerralla pukeutumaan.. Ja valoisuus läpi talon on niin parasta..

   Poista
 6. Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.