02 lokakuuta 2015

KEITTIÖSSÄ // PASTA CARBONARA


Tänä syksyllä on tullut runsaasti testattua uusia ruokaohjeita ja omia sovelluksia. Lähes aina silmäilen ensin montaa eri reseptiä ja yhdistelen niistä sitten "parhaan" omasta mielestä :). 

Pasta Carbonara

pastaa noin 2,5 dl syöjää kohden (tai ohjeen mukaan) tykkään käyttää mieluiten täysjyväpastaa, mut nyt sitä ei kaapissa ollut.

kastike(neljä annosta):
1 pkt pekonia
1 sipuli
2 dl kuohukermaa
1 muna
noin 1 dl juustoraastetta
suolaa
mustapippuria 

Ruskista pilkotut pekoninpalat ja sipuli paistinpannulla hyvin. Lisää kerma, muna ja juustoraaste. Sekoita ja mausta.

Maukasta ruokahetkeä! 


 Mikä on teidän lempparipasta? Oisko hyviä ohjeita vinkata?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti