Sain eilen siskoni kylään lasten kanssa. Halusin heti heillä testata viikonloppuna saatuja pähkinöitä ja käyttää niitä leivonnassa. Jotain makean ja suolaisen yhdistelmää. Joten leivoin pavlovaa ( ohje löytyy täältä). Päälle laitoin flora vanillaa, tuoreita vadelmia sekä Pepper & Salt -makuisia cashewpähkinöitä rouhittuna. Nam. Niin herkullinen yhdistelmä, pehmeät vadelmat ja rapeat pähkinät. Kyllä maistui!
Sainkin jo idean leipoa seuraavaksi pullaa noista pähkinöistä. Esimerkiksi korvapuusteja. Kun taas nuo Sourcream & onion makuiset menee kyllä ihan naposteluun. Ne olivatkin enemmän mieheni makuun. L:lle olisi tuttuun tapaan kelvannut kaikki mikä rapisee ;).
Ihanaa iltaa!
Eipä olisi tullut mieleen yhdistää noita pähkinöitä makeaan leivontaan, mutta toisaalta miksipä ei?! Tykkäänhän muutenkin suolaisen ja makean yhdistelmästä! Hauskaa vappuviikonloppua!
VastaaPoistaPs. Minna on varmaan jo kertonut, että lennot kesäkuulle on varattu. :)
Oli kyllä tosi hyviä makean kanssa, tasoitti marengin makeutta just sopivasti :).
PoistaMahtavaa, meille sit kanssa kylään :) (ei ehtinyt Minna vielä kertoa).