10 elokuuta 2017

KESÄASUJA


Kesäasuja näin elokuussa, ajoissa vai mitä? Elokuuhan on vielä kesäkuukausi joten kyllä sitä vielä kesävaatteille on käyttöä monet kerrat. Kesän alussa taisin ostaa vain nuo vaaleanpunaiset aamutossut sandaaleiksi sekä mustan nahkahameen samsoe & samsoelta. Muuten on menty samoilla kesävaatteilla kuin edellisinä kesinä. Pitsiä, valkoiset shortsit, nahkahame, mustia ja valkoisia hihattomia puseroita sekä vaaleita kesämekkoja. Ja suurin osa noista taipuu käyttöön talvisinkin. Neuletakkia päälle ja paksummat sukkahousut hameen alle.Vanhin kesävaate kaapissa onkin 11 vuotta sitten hommattu farkkuhame, joka onkin nyt taas niin trendikäs. heh, jotain kannattaa säästääkin.

id, oma tyyli, pukeutuminen

Hassua, mutta niin vaan pukeutuminen ja sisustus kulkee käsikädessä. Mustaa, valkoista ja ripaus roosaa ja sinistä sekä kultaa (messinkiä) löytyy molemmista. Ajatonta sekä aina vähän jotain jujua. Meillä tulee onneksi vielä tässä kuussa käyttöä hellemekoille, nimittäin kyllähän sitä pitää hieman kesälomaa viettää ja lentää vähän kauemmaksi lomalle kotiympyröistä. Eipä sitten viime syyskuun olla oltukaan missään aivan kahdestaan lomalla. Pieni irtaantuminen arjesta tulee vielä siis elokuun lopussa ennen syksyn saapumista ja paksumpien vaatteiden esille ottoa.

Aurinkoista torstaita!

2 kommenttia:

  1. Apua kuinka ihana toi pikku-Furla on!! Haaveilen samanlaisesta itsekin :) Tosi ihana varmasti myös tää näistä kaikista koottu asu!

    www.ellileppiniemi.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Nykyään tulee käytettyä lähes aina pienempiä laukkuja jotka saa kätevästi olalle niin hommasin tuon furlan laukun toiseksi pienemmäksi laukuksi. Pitäähän sitä usemammassa sävyssä laukku löytyä ;). Suosittelen kyllä tuota!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.