24 elokuuta 2017

KEITTIÖSSÄ NYT


Keittiössä nyt. Hetki sitten keksin paikan talouspaperirullalle. Pitkäänhän siinä meni... Mieheni nosti rullan pöydälle ja minä perässä takaisin pois silmistä. Heh. Rumbaa jatkui monta vuotta kunnes nyt laitoin rullan näytille marmoritarjottimelle. Toinen löytö tai hyvä ostos oli sokokselta pieni Nicolas Vahen sankko koiran ruuille. Eipä tarvitse enää joka aamu- ja päiväruuan aikaan käydä eteisen kaapilla ruokapussilla vaan ruoka on keittiössä tarjoiluvaunussa ruokakippojen äärellä.

id

Eniten leivottu  piirakka meillä on tämä helppo kaikki sekaisin rahkakakku, johon kylläkin aina käytän kermaviiliä rahkan sijaan (sitä on aina jääkaapissa toisinkuin rahkaa) ja päälle ripottelen mustikoita. Tässä ohje peruspiirakkaan, tässä raparperipiirakkaan ja tässä luumupiirakkaan. Jos haluan pehmeämmän pohjan, leivon sen gluteenittomiin jauhoihin (laitan 2 dl 2,5 dl sijaan). Tuota piirakkaa tulee usein tehtyä lapsivieraidenkin kanssa koska se on helppo sekoittaa lastenkin ilman äänekkäitä koneita.

Tulipas syksyiset säät kerralla, pitäisi jo melkein toppatakki olla lenkillä tuolla viimassa. No nyt on aika sytytellä kynttilät iltaisin ja tunnelmoida kotona.

Tunnelmallista torstaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.