11 kesäkuuta 2018

KYLPYHUONEEN KAAPILLA: SUOSIKKITUOTTEENI SEKÄ KORUNI


Villa H, kylpyhuoneen kaapilla, suosikki kosmetiikka tuotteeni, kosmetiikka

 
Kurkataanpa kylpyhuoneen kaapille. Mitkä on mun suosikkituotteeni sekä mitkä on mun käytetyimmät korut?

 
hugo boss the scient hajuvesi, aesop käsirasva, kihlasormus, vihkisormus, villa h
 
Noin kymmenen vuotta sitten tein harrastuksena koruja ja solmin aika monta eriväristä helminauhaa makeanvedenhelmistä. Nykyään nämä tekemäni korut lojuvat wc:n kaapissa käyttämättä niin kuin moni muukin näyttävämpi kaulakoru. Enää en osaa käyttää kuin ohuita ”kultaisia” kaulaketjuja, tuo Lissabonista ketjuliikkeestä ostettu kolmiosainen kaulakoru on tämän hetken suosikki. Minulla on aina sormukset, kihla- ja vihkisormus sekä valmistujaislahjasormus, sormissa. Sormuksia en riisu kuin sormusten pesun ajaksi sekä silloin kun menen puutarha-/ rakennushommiin. Sormusten lisäksi käytetyin asusteista on kelloni. Jos kello ei ole ranteessa, saatan katsoa tyhjää rannetta ja arvatkaa tuleeko tyhmä olo, heh. Minulla löytyy muutamat aurinkolasit, mutta käytän nykyisin ainoastaan noita pari vuotta sitten ostamiani Diorin aurinkolaseja.
  
sormukset, dior aurinkolasit, hortensia, villa h, kosmetiikka
 
Minulla on muutama hajuvesi, mutta käytän nykyään ainoastaan tuota Hugo Boss The Scent hajuvettä, joka on ollut mulla käytössä nyt muutaman vuoden ajan. Deodorantin ostan aina apteekista, tuo Vichyn deodorantti on monen kokeilun kautta jäänyt käyttöön ja parasta mitä olen testannut. Huulivoiteena minulla on Chanelin Hydra beauty nourishing lip balm, niin paras. Olen se tyyppi joka ei voi lähteä minnekään ilman huulivoidetta. Mikään ei ole kamalampaa kuin kuivat huulet. Yleensä kun tykästyn johonkin tuotteeseen niin en hevillä sitä vaihda tai lähde muuta testaamaan. Nämäkin tuotteet on kuulunut jo monen monta vuotta mun suosikkeihin enkä ole uusia sen jälkeen muita testannut. Miksi vaihtaa hyvää ja toimivaa tuotetta?
 
aesop käsivoide, villa h, suosikki kosmetiikka
osis hiuskiinne, kylpyhuoneen kaapilla, suosikki tuotteet, kosmetiikka
 

 
Kasvoihini käytän ainoastaan vettä ja dermalogican kasvorasvaa. Pesen kasvot aamuin illoin vedellä ja rasvaan sitten tuolla kasvorasvalla. Vartaloon käytän tarvittaessa tuota Nuori rasvaa jossa on niin ihana tuoksu. Ja käsirasvaksi yöpöydältä ja työpöydältä löytyy noita erituoksuisia Aesopin käsirasvatuubeja. Tuo Doven suihkusaippua jättää muuten hurmaavan tuoksun ihoon. Kylpytakkini tuoksuukin niin tuolle saippualle kun saunan jälkeen aina puhtaana kääriydyn kylpytakkiin.
 
Villa H, kylpyhuoneen kaapilla, balmain kuivashampoo, nuori rasva, dermalogica
 
Nykyään en käytä juuri koskaan hiustenkuivainta vaan käyn pesemässä hiukset illalla suihkussa tai saunon ja annan hiusten kuivua rauhassa yön yli. Minulla on todella liukkaat hiukset, joten suihkutan puhtaisiin ja kuiviin hiuksiin ensimmäiseksi Balmainin kuivashampoota tuomaan hiuksiini karheutta. Sen jälkeen onkin nopea sutaista hiukset nutturalle. Olen käyttänyt varmaan yli 15 vuotta Osiksen hiuskiinnettä. Se on ollut mun suosikkilakka jo yläaste iästä lähtien.
 
 
 
Seuraa Villa H:
 
 

2 kommenttia:

 1. Olipa hauska postaus ja kuvissa näkyy pari omaakin suosikkiani, nimittäin Balmainin Dry Shampoo ja Doven suihkusaippua. :) Alkoi tehdä mieli kokeilla tuota Chanelin huulivoidetta, sillä olen samaa tyyppiä, joka kulkee huulivoide mukana joka paikkaan. :D

  Ihanaa uutta viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit ja kommentoit ♥. Suosittelen kyllä, ostin pari vuotta sitten muistaakseni ekakerran tuon huulivoiteen ja muuta en ole sen jälkeen käyttänytkään.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.