19 kesäkuuta 2018

OLOHUONEEN KESÄILME

Villa H, chihuahua, olohuoneen kesäilme, sisustus
Villa H, pionit,

 
Mikähän sisustus- ja kodinlaittovaihde mulle on iskenyt? Nimittäin täällä on siivottu ja laitettu kotia kesälläkin. Ehkä se on tuo kesä ja itikat, joita on enemmän kuin koskaan, argh. Olohuoneen värimaailma koki pientä muutosta jo toukokuussa, mutta nyt vasta postailen kuvia tänne. Roosa sai väistyä beigen tieltä.  Värit on kyllä vain sellaista hetken piristystä... ja aina sitten lopulta palaan takaisin tuttuun ja turvalliseen mustavalkoiseen ja nyt ruskeaan.
 
Villa H, oma tyyli, chihuahua, olohuoneen kesäilme, sisustus
 
Olohuoneen kesäilme koostuukin ripauksella ruskeaa ja kukista millaisia maljakkoon milloinkin tulee ostettua. Ja kylläpäs minä kesämekkoineni ja koirien kanssa maastoudun hyvin olohuoneen sävyihin. Juhannukseksi meinasin käydä omasta pionipenkistä kukkapuskan. Ne on niin kauniissa kukassa just nyt ♥.
 
Villa H, stingray keinutuoli, olohuoneen kesäilme, sisustus
 
Olohuoneen valkoiset pellavaverhot vaihdoin myös hieman ohuempiin ja ryhdikkäämpiin verhoihin. Niistä kuvia myöhemmin kuhan ehdin kuvailla.
 
Villa H, sisustus, olohuone, pholc tage, maalaus, hattara-matto
olohuone, villa h, sisustusinspiraatio

 
Luin hetki sitten yhdestä facebookin sisustusryhmästä kritiikkiä siitä miten kaikki kodit näyttää samalta? (no ei kyllä mun silmään...). ja mietin sitä, miten minulla ja mun 10 siskollani on kaikilla niin oma, persoonallinen sisustustyyli. Monesti tuleekin sanottua jostain  tuotteesta/ jutusta, että tämä on niin sun näköinen. Vaikka kyllähän meillä varmasti jotain samoja sisustustuotteita siskojen kanssa on, niin eri kodissa ja erilaisessa ympäristössä ne näyttää eriltä. Ei ole kyllä kahta samanlaista kotia muutenkaan tullut koskaan vastaan ystävilläni tai asiakkailla käydessä.

Villa H, chihuahua, olohuoneen kesäilme, sisustus, sisustusinspiraatio
 
 
 
 
* Sisältää mainoslinkkejä 
 
 
Seuraa Villa H:
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.