16 kesäkuuta 2018

MITÄ NYT

Hortensiat, villa h, jonathan adler maljakko, eteinen, sisustus


Kaunista ja aurinkoista lauantaita! Nappasin tämän kivan Mitä nyt – juttuidean Coco Sweet Dreams -blogista.

 
Mitä teet juuri nyt?
 
Rapsuttelen pienempää karvakaveria joka tuli työhuoneeseeni seurakseni. Ja kirjoitan tätä postausta.
 
 
Villa H, eteisen sisustus, ton-tuoli, jonathan adler maljakko,

Mitä on päälläsi?
 
Urheilutrikoot ja toppi. Hmm. se onkin mun tämän viikon käytetyin asu. Eilen illalla vaihdoin farkkuihin kun lähdettiin kylään.
 
 
Mitä viimeksi ostit kaupasta?
 
Ostin pioneita pari nippua marketista, koska nyt niitä taas oli. Pionit ovat niin mun lempikukkia, joten silloin kun niitä ruokakaupasta edullisesti saa, ostan. Kohta tosin puutarhasta saa pioneita ♥. Olen istuttanut 12 erilaista pionintaimea ja kolmas osa taitaa tänä vuonna kukkia. Mahtavaa!
 
Furla laukku, eteisen sisustus, oma tyyli
 
 
Mitä olet tehnyt tänään?
 
Pomppasin sängystä kahdeksan aikaan hereille kun pienempi koirista halusi ulos. Hetken vielä lepäsin ennen kuin lähdin koirien kanssa aamulenkille. Puolen tunnin lenkki jonka jälkeen koirille ruuat ja itselle aamukahvit. Aamukahvihetki sohvalla venähti tunnin mittaiseksi kuunnellessa samalla podeja.
 
Villa H, eteisen sisustus, ton-tuoli, jonathan adler maljakko, desenio taulu

 
Mitä olet syönyt tänään?
 
Kaupasta ostetun tuorepuuron, joka oli kyllä pettymys koska en lukenut kaupassa huolella tuoteselostusta ja siinähän oli lisättyä sokeria. Jatkossa siis syön omatekoista vain.

 
 
Mitä päivän ohjelmaasi kuuluu?
 
Postauksen teon jälkeen lähden lenkille koirien kanssa ja sitten käyn parilla työmaakäynnillä. Eli hieman töitä tulee tehtyä näin lauantainakin. Ajattelin jossain vaiheessa että voisin pitää kesälomaa pitämällä vapaata esimerkiksi perjantain ja viikonloput ainakin. Mutta ei ole vielä ihan onnistunut.

Iltapäivällä ajattelin lähteä lapsuudenkotiini koirien kanssa moikkaamaan sisaruksiani ja vanhempia. Ja illan meinasin olla vain kotona ja nauttia kesäillasta.
 
Villa H, itse suunniteltu tapetti, chihuahua, koirat

Mitä on to-do listallasi?
 
Mulla on työpöydällä pino lappuja ja listoja. Rakastan listoja. Kirjoitan yleensä joka aamu listan mitä töitä tänään teen ja mitä jätän huomiseksi tai ensi viikoksi. Mutta listani koskee aika usein vain työasioita tai sitten listaan postausideoita.
 
Tekemättömien hommien listalta löytyy pensasaidan ja kukkapenkkien kitkemistä. Näitä kitkemisiä tehdään sitten kun on tarpeeksi monta tuntia vapaata. Nimittäin kun lähden kitkemään, en malta lopettaa ennen kuin kaikki puskat on käyty läpi.
 
Villa H, eteisen sisustus, ton-tuoli, jonathan adler maljakko,

 
Mitä hyvää ja huonoa tässä päivässä on ollut?
 
Eipä tässä päivässä voi mitään huonoa olla, kun ulkona lämmintä 25 astetta ja aurinko porottaa. Huonoa ehkä se, että kaunis päivä menee autossa istuessa koska toinen työmaa vähän kauempana. Mutta kyllä näitä kesäpäiviä vielä tälle kesälle mahtuu, niin meneehän se lauantai töissäkin.
 
 
 
Seuraa Villa H:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.