14 syyskuuta 2018

NOSTOT // HABITARE 2018


Kävin keskiviikkona ammattilaispäivänä Habitaressa, eli Suomen suurimmassa huonekalu-, design- ja sisustustapahtumassa. Ohessa suosikkejani ja nostoja Habitare 2018-messuilta.

 
Mitä jäi mieleen?

Vaalea ja luonnollinen puu, risut ja heinät (kuten viime vuonnakin), vaaleat pastellit: vaaleanpunaista, mintunvihreää…, luonnonläheiset sävyt koko väriskaalassaan, niin ruskeaa, beigeä, okraa kuin keltaista, peilikuutiot, rentous. Upeita osastoja paljon, mutta ei niinkään yhtään yli muiden.Interface

Yksi suosikeistani ja kauneimmista osastoista oli Interfacella, 6h48. Vähän galleriamainen ja upea stailaus. Stailaus on Laura Seppäsen käsialaa. Erityisesti valaisimet ja upeat Kristiina Haatajan veistokset olivat mieleeni.
 Asun

Monipuolinen ja näyttävä osasto, 6c48. Niin luonnonläheistä, kuin kaunista värienloistoa, kontrastia sekä kiehtovia sommitelmia. Varsinkin Skannon osasto oli mieleeni.

  


Anno

Annon osasto oli ihanan luonnollinen ja maanläheinen, 6d48. Luonnonläheiset sävyt, näyttävä mattovalikoima sekä sinapinkeltaiset samettisohvat.

 

 

Muoto2

Muoto2 osastolla, 3b30 ja 6e9, oli yhdet messujen kauneimmat seinäsävyt. Erityisesti myös ilmavat ja pelkistetyt huonekalut olivat mieleeni.

Lundia

Lundian osasto, 6c48, oli ihanan harmoninen.
 


Wall Up

Wall Up:lta, 6h40, saa lasimetallitilanjakoseinien lisäksi muitakin metallista tehtyjä tuotteita. Esimerkiksi ihastuin heidän kehykselliseen peiliin. Peilin alla oleva tuoli ja messuosastolla olevat valaisimet ovat myös heidän valmistamia.  woodio

Woodiolta, 6h60, löytyy vedenkestävästä puukomposiitista valmistetut pesualtaat. Pesualtaita löytyy monessa värissä ja niin pyöreälinjaisia kuin kulmikkaita. Kestävä, ekologinen ja kierrätettävä tuote. Tähän tuotteeseen ihastuin messuilla.
 

 

Bo LKV

Bo:n osastolla, 6f58, kävin osallistumassa kivaan stailauskisaan. Tuolle seinällä olevalle hyllylle sai stailata oman kokonaisuuden ja valokuvata instaan. Osastolta sai mukaansa uunituoreen Bo Living-lehden.
 
 
 
Seuraa Villa H: 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.