28 syyskuuta 2018

SUUSSA SULAVA PUMPULIKAKKU JA KYLÄILYSTÄSyksyisin se aina iskee, nimittäin inspiraatio leipomiseen. Viime lauantaina häärin keittiössä pari tuntia. Leivoin ohrarieskoja, pumpulikakkua, porkkanapiirakkaa ja pizzaa. Herkutteluun, ruuaksi ja vierasvaraksi pakkaseen.
 
Meille saa aina tulla kylään ja yllätysvierailut on erittäin tervetulleita. Aina ei ole pakkasessa edes jäätelöä tarjota vieraille ja silloin mennään kahvilla ja vaikkapa hapankorpulla. Nyt on sitten taas vähän kahvileipää pakkasessa (ennen kuin ehdin itse syödä kaikkea :)), joten tervetuloa kylään vaan.
 
 
 
Modernisti Kodikas -Kerttu kirjoitti vähän aikaa sitten hyvän postauksen liittyen kotihäpeään. Mikä on mielestäni niin turhaa! Jos kylään mennään niin eihän sinne mennä sisustusta ja kotia arvioimaan, vaan vaihtamaan kuulumisia jne. Yleensähän vieraat ovat ystäviä. Niiden edessä jos kenenkään voit olla täysin avoimena. Mitä se haittaa jos on kaaos kotona? Eikö yleensä siinä tilanteessa pieni kahvihetki kaaoksen keskellä ystävän kanssa tee vain hyvää? Meidän lapsuudenkodissa kyläiltiin paljon ja meillä kävi paljon vieraita. Samaa jatkuu edelleen meidän kodissakin. Meille saa aina tulla ja saatamme itsekin mennä pienellä varoitusajalla kylään.
 
Meillä käy myös välillä viikoittain aivan uusia ja tuntemattomia ihmisiä kotonamme (asiakkaitani). Välillä on enemmän kuin tarpeeksi villakoiria näkyvillä ja koirat lelut sikin sokin, mutta se on elämää eikä kuule haittaa lainkaan. Meillä on muutenkin aina kunnon vastaanotto ovella. Kaksi pientä kirppua hännät heiluen odottaa vierailta huomiota ja rapsutuksia.  Siinä ainakin tunnelma rentoutuu!
 
 
 
Tuo kuvissa oleva  pumpulikakku on niin parasta kahvikakkua. Olen aiemmin jo kirjoittanut ohjeen tänne blogiin ja tässä linkki reseptiin: suussa sulava pumpulikakku.
 
Täällä suunnataan parasta aikaa junassa viikonlopun viettoon Tampereen suunnalle. Meillä on joka vuotuinen opiskeluaikaisen tyttöporukan yhteinen viikonloppu edessä ♥. Ihanaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja herkullisen näköinen kakku! Ihanaa Tampere viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni ja tuo on niin parasta kakkua! Oli ihana viikonloppu ja taas niin vauhdikas viikko.

   Poista
 2. Ihania kuvia tosiaan!! Mä oon kanssa sanonut varsinkin minille, että meille on kaikki aina tervetulleita <3 Meillä onkin viime aikoina rampannut esiteinejä tiuhaan tahtiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ♥. Ja eikö ole ihana kun on vieraita ja tohinaa kotona :). Minä kävin just pari pientä yövierasta meille.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.