09 syyskuuta 2018

RENTO SUNNUNTAI

hattara matto, classic collection, seepra tyyny, villa h blogi
skandinaavisen moderni, sisustus, sisustusinspiraatio, olohuoneen sisustus

Hektisen viikon jälkeen tällaisia rentoja sunnuntaipäiviä tarvitsee enemmän kuin mitään muuta. Meillä kaikki heräsi vasta lähemmäs 11. Aamulenkillä oltiin vasta 12 aikaan ja päivää jatkoin valokuvaamisella, joka on kyllä niin rentouttava harrastus. Sytytin kynttilät ja asettelin leikkokukkia. Olen tehnyt lähes kaikki kesän leikkokukkaostokset marketista ja nytkin ostin ihastuttavat syyskimpun hintaan 3,95 e. Silkkaa säästöä vai mitä! Meillä nimittäin on aina leikkokukkia ainakin yhdellä pöydällä jos ei kolmella.


Villa H, Jonathan Adler seepra kulho, marmori pöytä
Villa H, ruokailutila, Olohuone, flos f2 valaisin, &tradition,
 
 
Viime aikoina olen tehnyt unissanikin töitä. Herännyt aamulla ja ensimmäinen lause miehelleni on ollut: mun pitää heti tarkistaa yks työjuttu... Joo, hieman ylikierroksilla on menty, mutta nyt tänään on ollut levännyt fiilis siitä lähtien kun heräsin. Parasta oli se, ettei tarvinnut heti nousta sängystä ylös, vaan oli aikaa pötkötellä ja rapsutella koiria. Olla vain ajattelematta mitään.
 


Villa H, phocl tage valaisin, olohuoneen sisustus, banaanipuu

 
Saimme eilen puuhattua kotona paljon syyshommia. Kuistille syysistutukset. Terassilta tekstiilit ja kalusteet varastoon. Ilmanvaihtosuodattimien vaihto. Nurmikonleikkuu. Marjojen poimiminen ja mehustus. Ensi viikolla vielä syyslannoitus ja sitten saa puutarhahommat jäädä ensi kesään.
 
Ihanaa sunnuntaita!
 
 

 
Seuraa Villa H: 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.