31 lokakuuta 2018

MAKUUHUONEEN PEHMEÄ TUNNELMA

Villa H, sisustaminen, makuuhuoneen sisustus, hattara matto, Fiona bench, Ruth & Joanna, Zarro
Villa H, interior, ruth & joanna, hattara matto, bedroom


…ja vähän uutta sisustukseen nimittäin nyt meillä on se penkki sängynpäädyssä mistä edellisessä makuuhuone postauksessa kirjoitin. Minulla ei ole mitään suurta tyynyvarastoa vaatekaapin ylähyllyllä, mutta kyllä siellä muutama tyyny on sopivaa hetkeä odottamassa. Tyynyvarastoa penkomalla hieman pehmensin makuuhuoneen mustavalkoista sisustusta vaihtamalla mustan päiväpeiton tilalle beigen viltin ja mustan tyynynpäällisen samanlaiseen ruskeaan sekä lisäämällä vaaleanpunaisen karvatyynyn sängylle. Tykkään tosi paljon nyt makuuhuoneen rauhoittavasta ja pehmeästä tunnelmasta. Tosin haaveilen pyöreästä penkin värisestä tyynystä tuon vaaleanpunaisen tilalle.


Villa H, makuuhuone, sisustaminen, taulukollaasi, vita eos valaisin
Villa H, makuuhuoneen sisustus, Ruth & Joanna Fiona bench, chihuahua


 Pari viikkoa sitten tuli Zarrosta (pakko mainostaa kun tuolta saa aina niin ystävällistä ja nopeaa palvelua) tilaamani Ruth & Joanna brändin Fiona-penkki ja miten kaunis se onkaan! Hieman lilaan taittava samettinen penkki ei ole sävyltään se minkä voisi minun kuvittelevan valitsevan, mutta ihastuin niin paljon tuohon sävyyn messinkiin yhdistettynä että oli helppo valinta. Nyt pääsee karvakamut sängylle nukkumaan ja pois milloin haluaa ja jalkoja rasittamatta. Vaikka sängynpäätypenkki hommattiin alun perin koirille askelmaksi, niin kyllähän se on vaan kätevä istumapaikka kun pukeutuu herättyään.

Villa H, makuuhuoneen pehmeä tunnelma, peilipintainen yöpöytä, classic collection, hattara matto
Villa H, koira, chihuahua, makuuhuone, interior, sisustaminen, jotex samettinen sängynpääty



Tykkään siitä, ettei meidän makuuhuoneessa ole nyt mitään muuta, ei ylimääräistä vaaterekkiä niin kuin aiemmin. Makuuhuone on tila joka on rauhoitettu juuri nukkumiseen. Joka aamu petaan sängyn aamulenkin jälkeen, nimittäin en voi keskittyä töihin jos makuuhuoneesta vilkkuu ryppyiset lakanat ja tyynykasa on rennosti sängyn vierellä. Petauksen tekeminen on rutiini johon menee maksimissaan se kaksi minuuttia aamusta.

Villa H, makuuhuoneen sisustus, Ruth & Joanna, Fiona bench, eos vita valaisin, hattara matto, jotex sängynpääty

 
 
Mukavaa keskiviikkoa!
 
 Seuraa Villa H: 

4 kommenttia:

  1. Toi penkki on ihana <3 <3 Superkaunis! Meillä se tosin olisi AINA täynnä vaatteita ja tyynyjä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ♥. Ja kyllä koirat nauttii kun saivat portaat sänkyyn :). Piti etsiä omantyylinen penkki koska ne koirien apuportaat on vaan niin kamalia mun mielestä. Haha, oon taas yli-innokas järkkäilijä/siivooja ettei pinoja meillä ehdi syntyä.

      Poista
  2. Oi, miten kaunis ja tunnelmallinen makuuhuone teillä. Ja, tuo penkki on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, tuo makuuhuone on kyllä nyt minustakin tosi kiva. Vielä puuttuu tosiaan valaisimet yöpöydiltä, mutta en tiedä millaiset ostaisi?

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.