14 joulukuuta 2018

VALKOINEN PIPARKAKKUTALO

Villa H, olohuoneen sisustus, olohuone, piparkakkutalo, ideoita jouluun
ideoita jouluun, piparkakkutalo, Villa H, leivonta

 
 
Joulukuusen ja kukkien lisäksi meillä on parina viime vuonna ollut piparkakkutalo(t) joulukoristeena. Viime vuonna leivoin pieniä piparkakkutaloja, joita oli kiva laittaa glögikupin reunalle. Ja muutama vuosi sitten askartelin suklaataloja. Tänä vuonna jätin piparkakkutalon teon suosiolla ammattilaisille ja ostin siskoni tekemän upean valkoisen piparkakkutalon. Tuo piparkakkutalo on ihanan pelkistetty, mutta silti niin näyttävä. Olen muutenkin tänä vuonna kannattanut muita yrittäjiä ja harrastelijoita.  Noita piparkakkutaloja on muuten vielä saatavilla Ylämyllyn K-Marketista.
 
 
piparkakkutalo, Villa H, ideoita jouluun, olohuone, joulu 2018

 
 
Olen junassa matkalla Helsinkiin palaveriin. Tänään iltajunalla vielä takaisin kotiin. Mulla on pari tuntia aikaa ennen palaveria ja meinasin pyörähtää pikaisesti kaupoilla haistelemassa joulun tunnelmaa. Parille kummilapselle on vielä lahja hankkimatta niin ehkä yritän saada ne ostettua.
 
 
piparkakkutalo, Villa H, ideoita jouluun, olohuone, joulu 2018
 
 
Tunnelmallista viikonloppua!
 
 
 
Aiempia jouluisia postauksia:

 
  Seuraa Villa H: 

2 kommenttia:

  1. Oi, miten kaunis piparkakkutalo. Itse en ole mikään kova piparkakkutaloja tekemään, joten on erityisen ihanaa kun saa muiden kauniita tekeleitä ihailla. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin ♥. Haha, minäkin taidan jatkossa ihailla muitten tekemiä tämän vuoden tapaan :D

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.