25 tammikuuta 2019

KEITTIÖN RAIKKAAMPI ILME

Villa H, keittiö, keittiön raikastus, keittiön sisustus, valkoinen keittiö
Villa H, keittiön sisustus, taulukollaasi, muuto e27 valaisin, kitchen interiorTammikuu ja perinteinen alkuvuoden kodin järjestely ja siivouspuuska ylsi meillä jokaiseen komeroon ja huoneeseen. Nyt on nimittäin kaikki kaapit käyty läpi, pyyhitty pölyt ja järjestelty uudelleen. Ylimääräiset tavarat on lajiteltu ja seuraavaksi pitäisi kiikuttaa ne kierrätykseen. Oikeasti sitä turhaa tavaraa ei ole kuin muutama juttu, kun on näin innokas järjestelijä kuin minä (teen tätä aika usein). Vaikka kaapit olivat jo ennestään järjestyksessä, löydän aina uusia parempia ratkaisuja järjestellä hyllyt. Ja vaihtelu virkistää vai mitä?
 
Villa H, interior, keittiön sisustus
Villa H, keittiön sisustus, valkoinen keittiö, saareke

 

Keittiössä siivosin jääkaapin ja poistin turhat purkit ja purnukat. Nyt jääkaappi näyttää niin väljältä ja tuoksuu puhtaalle. Pyyhin tasot taas hohtavan valkoisiksi ja vähensin tavaraa tasoilta tekemällä uusia asetelmia. Tykkään sisustaa keittiön tauluin ja viherkasvein, sillä mieluummin sohvalta katsoo kaunista ja järjestyksessä olevaa keittiötä kuin sekamelskaa. Ne mitkä keittiön tasoilla pysyy on nuo peltiset purkit, joissa säilytän koirien ruuat.
 
Villa H, vihreäteelatte, keittiön sisustus, muuto e27,
Sisustaminen, valkoinen keittiö, banaanipuu, Villa H

  
Lopuksi raikastin keittiön ilmettä viherkasveilla. Toin ikkunalle pienen banaanipuun taimen, jolle pitäisi pikapuolin vaihtaa suurempi ruukku, ja saarekkeelle vihreitä oksia maljakossa. Kehon raikastukseksi hörpin vihreäteelatte taas niin raikkaalta näyttävässä keittiössä ja otin pienen inspiraatiohetken sisustuskirjan äärellä.  Seuraa Villa H: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.