06 tammikuuta 2019

MAGNOLIAN OKSAT

Villa H, eteisen sisustus, magnolian oksa, interior, hallway interior

 
 
Erilaiset oksat ovat mitä parhaimpia "leikkokukkia" sillä ne kestävät kauniina vaasissa todella kauan. Ja myös siksi, että näin säästää myös rahaa kun ei tarvitse ostaa parin viikon välein uusia oksia. Samat oksat saattavat kestää kuukausia maljakossa ja lopulta silmuista aukeaa kauniit vaalean vihreät lehdet tai upeat kukat.


Villa H, eteisen sisustus, magnolian oksa, interior design
Villa H, eteisen sisustus, magnolian oksa, interior design, y-tuoli

 
 
Ostin ennen joulua magnolian oksia, näitä joka vuoden ihanuuksia, eteisen tasolle. Nyt olen niitä hoivannut huolella, jotta joskus niistä aukeasi kauniit kukat. Muutaman päivän välein pesen maljakon, huuhtelen varret (jos limoittuneet) ja leikkaan veitsellä uuden vinon imupinnan, lisään maljakkoon kuumaa vettä ja hiukkasen sokeria.


 
  Seuraa Villa H: 
 

2 kommenttia:

 1. Oi, olet jo näitä ihania oksia löytänyt kaupasta. Nyt kun joulun on saanut siivottua pois, voisikin käydä ostamassa oksat kotiin. Ihanaa kevään odotusta kun saa seurata silmujen puhkemista, lehtien kasvua ja kukintoja.
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menin ostamaan ennen aattoa kukkia jouluksi niin mitäs sieltä tarttuikaan mukaan :). Niin on, vaikka täys talvi onkin meneillään.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.