02 syyskuuta 2019

KUIVAKUKKIA JA UUTTA ASETELMAA


Villa H, eteinen, sisustusinspiraatio, Y-tuoli, eteisen sisustus
Villa H, eteisen sisustus, kuivakukat, asetelma, kodin sisustus


Ihanaa syyskuun alkua! Viime viikko meni niin töitä tehdessä, etten ehtinyt blogin pariin laisinkaan. Vaikka viime viikot olen herännyt melkein kolme tuntia aiemmin kuin yleensä (viiden aikoihin), niin ei ne tunnit vain päivässä ole riittänyt kuin töitten tekemiseen, kodinhoitoon ja koirien ulkoiluttamiseen. Monena iltana ajattelin, että aamulla teen postauksen ennen töitten aloittamista, mutta miten sitä ei osaa tehdä muuta kuin niitä töitä, jos tekemättömiä hommia on? No, jospa syksyn kiireisimmät viikot on nyt takanapäin ja paluu normiarkeen edessä.

Villa H, eteisen sisustus, kuivakukat, uutta asetelmaa eteiseen, kodin sisustus


Kodin siisteydestä en tingi kiireisen arjen keskelläkään. Vaikka välillä villakoirat meinaa hyppiä silmille, niin tavarat ja kaapit pysyvät ojennuksessa ja järjestyksessä. Näin pysyy ajatuksetkin sitten kassassa ja pystyy keskittymään töitten tekemiseen.

Villa H, eteisen sisustus, koti, chihuahua, skandinaavinen sisustus
Villa H, kuivakukat, Jo malone, Georg Jensen maljakko


Eteisen tasolle vaihdoin syksyn pimeneviä iltoja ajatellen vähän asetelmaa ja toin tasolle työhuoneesta pöytävalaisimen. Työskentelen niin paljon ruokapöydän äärellä, niin valaisin oli aika joutava työhuoneessa, niinpä sain vain olemassa olevia tavaroita vaihtamalla hieman uutta ilmettä kotiin.

Villa H, eteisen sisustus, kuivakukat, asetelma, kodin sisustus

Vaikka olin niin varma, etten mitään kuivakukkia kotiimme kanna niiden trendikkyydestä huolimatta, niin mitäs ostinkaan kukkakaupassa käydessä - kuin kuivatut pallerot. Ovathan nuo pallerot niin söpöt ja pitkäikäiset kukat. Vähän säästöä kun ei tarvitse niin monelle pöydälle ostaa leikkokukkia. Nimittäin ilman en osaa olla.
 
Villa H:
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.