13 lokakuuta 2019

KOLME KYSYTYINTÄ KYSYMYSTÄ MEIDÄN SISUSTUKSESTA
Kolme eniten kysyttyä kysymystä meidän sisutuksesta somessa on:Mistä meidän ulko-ovi on?

Yksi kysytyimpiä asioita on meidän ulko-ovi. Kun aloitimme rakennusprojektin, selasin paljon pinterestiä ja nettiä. Löysin jostakin kuvan ihanasta beigensävyisestä ulko-ovesta ja nappasin kuvan talteen tietokoneelle. Kysyin ovitehtaalta saako heiltä vastaavaa ovea ja sehän onnistui teetättämällä ovi omalla luonnoskuvalla. Hintaa tuli varmaan joku 500 e enemmän? Eli ei mielestäni paljoa siihen nähden, että saa just sellaisen ulko-oven mistä tykkää.

Onko stingray-keinutuoli hyvä istua?

Olohuoneen keinutuoli on lasten lempituoli. Se on kyllä niin ihanan rento istua. Jalat vain rennosti tuolin reunalle ja kirja tai lehti käteen, siinäpä sitä hetki jos toinen hurahtaa huomaamatta.
Mistä sohvapöytämme on?

Sohvapöytämme saa varmasti sitten toiseksi eniten kysymyksiä somessa. Seitsemän vuotta sitten, kun muutettiin tähän meidän rakentamaan kotiin, ostin sohvapöydäksi Hayn tray table – pöydän. Jossain vaiheessa sain kumminkin inspiraation tuunata pöydän ilmettä ja hommasin mustan tarjottimen tilalle marmorilaatan. Tykkään edelleenkin erityisen paljon tästä sohvapöydästämme, vaikka välillä olen kyllä haaveillut pyöreästä marmorisesta sohvapöydästä ihan vain sen takia, että nuo kulmat on todella terävät.Villa H:

2 kommenttia:

  1. Terävät sohvapöytien kulmat on muuten ihan murhaa just kävelemään oppineiden taaperoiden otsalohkoille, kannattaa hankkia siksi aikaa sellaiset kulmapehmukkeet pöytään ellet sitten hanki haaveilemaasi pyöreää pöytää :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Saa olla tarkkana tyttären kanssa ettei kaadu pöytään. En kumminkaan meinannut uutta pöytää vielä ainakaan hankkia koska nykyinen on vallan toimiva ja hyvä.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.