11 lokakuuta 2019

PARASTA JUST NYT


Metsola hattu, sebra interior, lastenvaatteet, lasinen tuttipullo
ruokalappu, Villa H, hankinnat lapselle
Äitinä olo

Se kun toinen tulee luoksesi ja sanoo äiti. Se kun saat olla äiti todella monien vuosien jälkeen. Onko parempaa olemassa? Se kun saat iloita yhdessä tyttäresi kanssa, kun hän oppii joka päivä jotain uutta <3. Se hymy. Nauru. Kikatus. Haluaa syliin ja nukahtaa siihen.
Villa H, lastenhuoneen sisustus, lastenhuone, hankinnatOmatahto

Kun ei enää kelpaakaan, että äiti vain syöttää ruuat vaan minä syön itse. Tosin äiti välillä auttaa, ettei aamupuuron syömisessä mene niin kauan. Ja toinen syö niin siististi, jos sormessa vähän puuroa se täytyy heti pyyhkiä. 
adidas tennarit, Villa H, bay wallaby tuttinauha,
Villa H, ruokalappu, lastenhuoneen sisustus, lastenhuone,
Äitiysloma

Niin parasta olla pitkällä lomalla, sillä en ole varmaan sitten kesätöiden aloittamisen jälkeen pitänyt yli kuukauden lomaa? No yrittäjänähän ei taida ihan lomailuksi mennä, vaan vähän täytyy töitäkin tehdä. Vaikka yritin ahkeroida muutamassa viikossa koko loppuvuoden työt alta pois ennen äitiyslomaa, niin kyllä niitä vähän vielä jäi.Villa H, lastenhuone, sisustus, hankinnat,
Villa H, lastenhuone, ensimmäiset lelut,


Ihanat lastentarvikkeet

Kun saimme tiedon tyttärestämme, aloin googlailla lastentarvikkeita. Päätin että ostan vain just sitä mistä tykkään, sillä joka tapauksessa kun on hankintoja tehtävä, niin en hanki mitään sellaista mistä en itse tykkää.  Ja miten suloisia ruokalappuja löysinkään! Ja nykyään on niin paljon valikoimaa… suloisia nokkamukeja, tutteja, lasisia tuttipulloja jne. Mutta vain kohtuudella ja vain tarpeellista, ja silti hankittavaa on todella paljon.


Suloista perjantaita!


Villa H:

2 kommenttia:

  1. Paljon onnea teille! Meillä tuo suuri tapahtuma oli jo 12 vuotta sitten. Niin se aika rientää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Terhi! Ja joo, nyt yritän nauttia joka hetkestä, nimittäin aika rientää kyllä vauhdilla.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.