02 lokakuuta 2019

MAKUUHUONEEN SYKSY


Villa H, makuuhuoneen sisustus, flos ic valaisin
Villa H, makuuhuoneen sisustus, banaanipuu
Villa H, makuuhuoneen sisustus, flos ic valaisin


Makuuhuoneen sisustus päivittyi syksyyn banaanipuulla ja uudella sivupöydällä. Tai vanhalla mustalla marmoripöydällä joka oli aiemmin niin olohuoneessa kuin työhuoneessani. Valkoiset lakanat on meillä aina käytössä, parit lakanat riittää hyvin, nimittäin toiset kun on pesussa niin toiset voi ottaa kaapista käyttöön. Tosin löytyy meiltä kolme valkoista pussilakanaa.
 
Villa H, makuuhuoneen sisustus, flos ic valaisin

 

Flosin ic-valaisimet on kyllä ihanat valot makuuhuoneeseen! Vihdoin viimein kun sain hommattua niihin polttimotkin. Eihän ne roikkuneetkaan kuin vuoden päivät ilman polttimoita, heh. Uunin lamput oli sopivat muuten noihin.

 
Villa H, makuuhuoneen sisustus, flos ic valaisin, banaanipuu
Villa H, makuuhuoneen sisustus, flos ic valaisin


Makuuhuoneen peilipintaiset yöpöydät on ollut kyllä edelleen mieleiset. Toisaalta kun ostaa just sitä mitä haluaa ja miettii hetken jos toisen ennen ostopäätöstä niin eipä niihin sisustusratkaisuihin niin vain kyllästykään. Ja pyrin tekemään huonekaluissa pitkäaikaisia päätöksiä. Niin että käytetään loppuun ennen uuden hankintaa. Ja olen kyllä aika hyvin tässä onnistunutkin.

 

Villa H:

4 kommenttia:

 1. Kaunis ja rauhallinen makuuhuone teillä. Nuo lamput on niin kauniit. Olen vastaavista roikkuvista haaveillut, mutta en ole vielä löytänyt mieluisia. Niin kuin kirjoititkin, kun miettii rauhassa eikä osta hätiköidysti, niin saa mieluista josta tykkää vielä vuosienkin jälkeen.
  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 ja nuo on kyllä upeat! Jospa ne mieluisat joku päivä tulee eteen, minäkin näistä vuosia haaveilin ja lopulta hankin. Ja ihanaa viikonloppua sinne myös!

   Poista
 2. Ihanan näköinen makuuhuone. Etenkin nuo valaisimet. Itselle erityisen tärkeä on sänky ja sen ergonomisuus, sekä valaistus. Ja koitan myös tehdä ajattomia hankintoja, sellaisiin joihin ei heti tylsisty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3. Joo, sänky on kyllä tärkeä olla hyvä, kun niin paljon siinä viettää aikaa. Ja se on kyllä tärkeää, että ostaa sellaista minkä tietää kestävän pitkään käytössä, eikä kyllästymistä tule. En tykkää kertakäyttökulttuurista lainkaan, että ostetaan kyllästymisen takia vaikka sohva parin vuoden välein...

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.