21 marraskuuta 2019

OLOHUONE MARRASKUUSSA


Villa H, sisustus, kodin sisustus, olohuone
Villa H, lapset, hattaramatto, tossut


Hetket ennen joulukuusikuvia. Marraskuun tunnelmia. Pimeyttä ja lämpimiä kotipäiviä tossut jalassa. Sisustusassarin kanssa vaihdettiin järjestystä olohuoneen sivupöydälle. Lehtipino eteisen tuolilta tuli lähemmäksi kiikkutuolia ja kirjat ylemmälle hyllylle aiemman pinon jatkoksi. Eipä ne muutokset sen suurempia tarvitse olla, kun näyttää taas uudelta. Piristäviä nämä pienetkin sisustus- ja järjestelyhetket.Villa H, kulho Etelä-Afrikka, pampaheinät, Georg Jensen vaasi, olohuoneen sisustus
Villa H, matkamuisto, olohuoneen sisustus, olohuone marraskuussaSohvapöydällä on uutta pieni mustahko astia Etelä-Afrikasta. Tuollaiset käyttöön tulevat tuliaiset on niitä parhaimpia.


Villa H, skandinaavinen sisustus, pholc tage valaisin,
lapset, vaatteet, villa h
Sohvalla on myös pino uusia seuraavan koon vaatteita A:lle. Vaikka niin päätin, etten ennakkoon osta, niin ostinpahan vain. Sillä samoilla postikuluilla ja kohtahan niitä jo varmaan tarvitaan.


olohuoneen sisustus, singray keinutuoli, interior, perhe-elämä, koirat, adoptio
Villa H, olohuone hyllykkö, lapset, äitiys,
Villa H, olohuoneen sisustus, maalaus, sisustaminenIhana oli huomata alkuviikosta, että kolme viikkoa ollut väsymys on poissa. Niin se vain äitinä olo väsyttää. Touhuta ja olla kiinni lapsessa aamusta iltaan. Ennen omaa aikaa oli paljon, nyt ei juurikaan. Ehkä se väsymys tulee myös siitä, ennen kuin tottuu uuteen arkeen.  Villa H:

2 kommenttia:

 1. Ihana tuo sisustusassarisi. <3
  Ja, kyllä teillä on vaan niin kaunis ja rauhallinen olohuone.
  Vastuu väsyttää ja kuuluu vanhemmuuteen. Voimia ja tsemppiä ihanan pienen tytön kanssa. <3
  Mukavaa ja rauhallista viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on kyllä maailman paras apulainen ♥. Ja kiitos paljon, tykkään tästä maanläheisestä ja rauhallisesta väripaletista kyllä tosi paljon. Pikku hiljaa arki alkaa normalisoitua ja vähemmän menoja niin ei niin väsytäkkään.
   Ja samoin sinne ihanaa sunnuntaita!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.