09 marraskuuta 2019

PARASTA JUST NYT


perhe, äitiys, makuuhuone, sisustus, chihuahua


Kolmen kopla. Miten lyhyessä ajassa A:sta ja koirista tuli niin parhaat ystävät <3. Välillä vähän liiankin innokkaita hoitajia ovat nuo koirat. Jos A äännähtää päiväunilla niin heti on päällä kaksi hännänheiluttajaa. A vahtii vierestä kun he syövät ja kerää tyhjät kipot heti pois. Toistaa perässä paikka ja vapaa käskyt. Halii, pussaa ja rapsuttaa sekä leikittää koiraystäviään.
Juhlien suunnittelu, nimittäin täällä on viime aikoina suunniteltu kastejuhlaa. Tehty kakku- ja kukkatilauksia ja mietitty loput tarjottavat sekä kattausta ja koristelua. Kysytty kummit ja laitettu kutsut. Niin ihana järjestää ensimmäiset juhlat tyttärellemme. 

olohuone, Villa H, sisustus, perhe, adoptio, äitiys, chihuahua


Se miten onnellisia toiset ovat meidän puolesta ja tyttärestämme <3. Olen saanut monia viestejä tuntemattomiltakin. A on saanut ihania lahjoja niin ystäviltä kuin naapureilta. Tuntemattomat tulee juttelemaan kaupassa jne. Niin uskomatonta!


perhe, äitiys, makuuhuone, sisustus, chihuahua


Ensimmäinen isänpäivä meidän perheessä. Me juhlimme isänpäivää brunssilla ja yhdessä ololla.


perhe, äitiys, makuuhuone, sisustus, chihuahua


Ilmainen treeni. Kun puskee lumihangessa rattaita toisella kädellä ja toisella kädellä taluttaa kahta koiraa, niin siinä on ilmaista treeniä kerrakseen. Silloin kun väsyttää erityisen paljon eikä millään jaksaisi lähteä päivän kolmannelle lenkille koko sakin kanssa, niin kyllä se ulkoilma vaan tekee hyvää ja rentouttaa ja kotiin tullessa ei enää väsytäkkään ja samalla on taas treeni tehty niin kropalle kuin mielelle.  Villa H:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.