05 marraskuuta 2019

PIENIÄ VAATTEITA


Villa H, pieniä vaatteita, lastenvaatteet, tytön vaatteet


Heti seuraavana päivänä lapsitiedon jälkeen lähdin kaupungille katselemaan lastentarvikkeita ja vaatteita sekä tekemään ensimmäisiä hankintoja. Ihastelemaan ja hypistelemään niitä pieniä ja niin suloisia asuja, mitä en kumminkaan sitten paikallisesta tarjonnasta löytänyt. Kotona selasin nettikauppoja ja lastenvaate tarjontaa. Oi että, kaikkea niin kaunista ja sievää nettikaupoista löytyikin. 

Villa H, mekot, lasten vaatteet, rusetit, svenskt tenn
PikkuVanilja rusetit, Villa H


Viidet housut ja viidet sukat, kahdet sukkahousut ja kolme bodya, kaksi lyhythihaista bodya ja kolme yöpaitaa, kaksi neuletakkia ja yksi neule. Yhdet mun vanhat shortsit ja yksi mieheni vanha hattu. Yksi farkkuhame ja kaksi mekkoa. Voin sanoa, että meille näissä on enemmän kuin tarpeeksi vaatetta vaikka pesen edelleen vain maanantaisin pyykkiä. Ruokaillessa meillä on aina ruokalappu käytössä ja osittain minä syötän. Niin ihana kun saa syöttää ja vauvattaa omaa lasta <3. Kyllä hän oppii vielä siihen syömiseen ym. myöhemminkin.


Zara lastenvaatteet, sebrainterior, lastenhuone, lelut


Mun periaate lastenvaatehankinnoissa on sama kuin omissakin vaatteissa. Vain tarpeeseen ja vain juuri sitä mistä oikeasti tykkään. Koluan vaikka kymmenen nettikauppaa että mieleinen löytyy kuin että ostan jotain ihan ok. Vaikka se vaatteiden käyttöikä ei pitkä ole, niin silti vain mieluista, vielä kun äidillä on päätösvalta ;).

lastenvaatteet, Villa H, zara, babyshop
Villa H, rusetit, PikkuVanilja, asusteet


Meillä vaatteita on vähän sieltä sun täältä. Suurin osa vaatteista on Zarasta, josta löytyi niin kauniita housuja ja neuleita. Muutamat sukkahousut H&M:ltä, sukat mm. Gina Tricotista, alusbodeja Lindexistä ja loput taisin tilata Babyshopista. Valkoiset rusetit on A sai PikkuVaniljasta, kiitos Martina lahjasta <3.  Villa H:

4 kommenttia:

 1. Adoptio-odottaja5.11.2019 klo 13.46

  Kauniita vaatteita. ��
  Hyvä ajatus ostaa vain tarpeeseen!

  Saanko kysellä mistä maasta adoptoitte lapsen ja minkä ikäinen lapsenne on? ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö <3, lastenvaatteet on kyllä niin kauniita. Ja joo, en oo ostanut muuta kuin hakumatkalle vaatteet. Siellä oli puolet ajasta noin 34 astetta mutta niin vain pärjäsi noilla kesävaatteilla mitä oli. Siellä kyllä huomasi ettei vaatteita loppujen lopuksi paljoa tarvitse itsellekään.

   Meidän tytär on Etelä-Afrikasta ja nyt noin puolitoista vuotias. Ja tsemppiä teille odotukseen <3.

   Poista
 2. Adoptio-odottaja6.11.2019 klo 9.13

  Täytynee ottaa sinulta oppia hankitojen suhteen. :)

  Voi mikä ihana pikkuinen teillä! ��
  Meillä myös paperit lähtee Etelä-Afrikkaan kun sen aika tulee. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on niin ihana ja rakas kyllä ❤❤. Ja oi ihanaa, jospa teilläkin sitten kohta oma pienokainen. Meillä paprut jonotti tosi pitkään täällä päässä ja sit siellä niin meni ehkä 5 v yhteensä.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.