03 tammikuuta 2020

ARKI, PARHAITA HETKIÄ


Villa H, sisustus, lastenhuone, lastenhuoneen sisustus, sebra interior
Villa H, skagerak työpöytä, lastenhuoneessaArki ja rutiinit. Miten sitä nykyään arvostaakin ja rakastaa rutiineita vähän kaikessa. Arkea. Niitä parhaita hetkiä. Meillä päivä menee aikalailla samalla kaavalla päivästä toiseen. Maanantai on aina kunnon tehopäivä, koska se on viikon siivous- ja pyykkipäivä. Loppuviikon saa sitten päiväunien aikaan viettää omaa aikaa. A nukkuu välillä jopa kolmen tunnin päiväunia, joten minulle kertyy monta tuntia omaa aikaa viikossa.


Villa H, sisustus, lastenhuone, lastenhuoneen sisustus, sebra interior
Villa H, sebra nukensänky, lastenhuoneen sisustus, lastenhuone


Me ulkoillaan todella paljon. Ja miten ihana onkaan talvisessa säässä ulkoilla, tehdä lumihommia, kävellä ja leikkiä. Eilen vielä aurinko loisti koko komeudessaan päiväunilenkin aikana. Välillä A kävelee itse ja välillä istuu pulkassa tai rattaissa. Vuoden ensimmäisenä päivänä ajattelin käydä lyhyitä lenkkejä, niin että A saa kävellä itse, mutta lopulta taisin kantaa häntä 5 kilsaa yhteensä kahdella eri lenkillä. On kyllä hirmu hyvää kuntoilua itselle!


Villa H, sisustus, lastenhuone, lastenhuoneen sisustus, sebra interior
Villa H, sisustus, lastenhuone, lastenhuoneen sisustus, sebra interior


Sisällä pompotellaan palloa, rakennetaan lastenhuoneessa tornia palikoista ja luetaan sohvalla kirjoja, joista lempikirjaksi on muodostunut Sarika, tyttö Intiasta –kirja. Ja totta kai kokkaillaan ja välillä hoidetaan niin koiria kuin nukkevauvaa. A rakastaa myös taikinan sekoittelua ja monesti kun mennään tekemään ruokaa, kuuluu vain pizzaa.


Villa H, lastenhuone, sisustus, ton-tuoli, skagerak työpöytä


Ja hauska miten samanlainen A on kuin minä. Hän kerää pieniä roskia maasta ja kiviä eteisen matolta ja sanoo kissi ja vie roskia keittiön roskikseen. Hän on oppinut kierrätyksenkin, minne mikäkin roska menee. Ja kyllä, mielelläni leikin tuolla lastenhuoneessa, on se vaan niin viihtyisä viireineen ja kaikkineen kauniineen sävyineen.


sebra interior, lastenhuoneen sisustus, Villa H


  Villa H:

4 kommenttia:

 1. Draga mea,
  Un an nou, plin de bucurii si impliniri, iti doresc din inima!
  Calde imbratisari pentru voi doua, Mia

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanan rauhallinen tunnelma! Mistä tuo puinen työpöytä on hankittu? Näyttäisi sopivan pieneltä meidän työsoppeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3. Tuo on Skagerakin työpöytä ja finnisdesignshopista aikoinaan tilattu. Tuo on kyllä ihanan pieni ja siro, ei kerry ylimääräistä pöydälle ;)

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.