14 tammikuuta 2020

JUURI NYT INSPIROI


Villa H, sisustus, eteinen, kodin sisustus, eteisen hyllykkö Juuri nyt insipoi:

Eteisen hyllykön päällä oleva uusi asetelma. Laitoin tasolla olleen taulun seinällä valmiina olevaan naulaan sekä Crystal Bulb – valaisimen vaihdoin olohuoneessa olleeseen Flos Gatto – valaisimeen. Ja kyllä, heti tuli raikkaampaa. Ristiäisiin hommattu protea kuivui tosi kauniisti. Valkoisesta kukasta tuli hempeän punainen.


Villa H, protea, huonetuoksu, sisustus

Kaikki Etelä-Afrikasta ostetut kipot, soittimet sekä seepra. Rakastan niiden tuomaa lämpöä ja tunnelmaa sisustuksessa.


Flos Gatto, huonetuoksut, Jo Malone, Villa H

Huonetuoksut. Tänä talvena en ole polttanut lainkaan niin paljoa tuoksukynttilöitä kuin aiemmin, tuikkukynttilöitä sitäkin enemmän. Tuntuu, että se tuoksukynttilöiden tuoksu on liian voimakas ja jotenkin painostava. Sitäkin ihastuneempi olen ollut huonetuoksuihin, joita löytyy meillä vähän joka huoneessa. Lempituoksuni on kirsikka. Tuoksu ihanan vienosti leviää ympärille ohi kävellessä tai huoneeseen mennessä. Tikuilla on niin helppo säännöstellä tuoksun voimakkuutta.


Villa H, eteisen sisustus, koti, juuri nyt insirpoi

Makuupussitakki oli viime kesän paras ostos. Nimittäin koko talven se on ollut käytetyin takki. Säällä kuin säällä, puen lenkille pitkän untuvatakin.


Villa H, protea, Flos Gatto

Auringonpaiste. Miten sitä onkaan niin paljon energisempi niinä päivinä kun aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta ja on pikkupakkanen.  Villa H: 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.