02 helmikuuta 2020

LASTENHUONEEN HITITMitkä ovat A:n lempilelut, lastenhuoneen hitit?

Villa H, lastenhuoneen hitit, Sarika, tyttö Intiasta -kirja


Meillä luetaan paljon kirjoja. Kirjat meillä säilytetään eteisen kaapistossa oven takana. Käyn aina avaamassa oven, kun A haluaa lukea tai haluaa, että hänelle luetaan. Hän valkkaa itse kirjat ja tuo ne minulle sitten.  Hän kantaa useimmiten minulle kirjan: Sarika, tyttö Intiasta. Jännä kyllä, että tästä muodostui heti hänen lempikirjansa, tarina voisi nimittäin kertoa hänen elämästäänkin.

Villa H, taaperon lempilelut, nukke,Sebra Interior, nukensänky
Villa H, taaperon lempilelut, nukke


Ostimme A:lle yhden joululahjan, nuken. Mietin ensin, että voi mennä kyllä kauan ennen kuin hän alkaa nukella leikkiä, mutta toisin kävi. Hän kantaa nukkea monta kertaa päivässä kainalossaan, sanoo ai. Itkee ja tuo nuken luokseni ja silloin pitää laittaa nukelle tutti suuhun. Riisutaan sukat jne. 


Villa H, lastenhuoneen sisustus, Svenskt Tenn rusetit, palikat
Villa H, lastenhuoneen sisustus, Sebra Interior, palikat, nukensänkyPalikoilla on leikitty siitä asti kun kotiin tultiin. Rakennetaan torni ja samalla lasketaan, monesko palikka nyt menee tornin päälle.  Palikoiden lisäksi kaikki helmitaulun tapaiset lelut ovat kyllä mieluisia kanssa. 


Villa H, leikkikeittiö, Sebra Interior leikkikeittiöLeikkikeittiö. A laittaa ruokaa tuolla keittiössään paljon. Milloin tulee olohuoneeseen lelusieni suussa ja milloin pyörittää uunin nappuloita.


Villa H, lastenhuone, lelut, vetolelut,
Villa H, lastenhuoneen sisustus, lastenhuone, lelut, nukensänky, vetolelut, mammutti


Ja lastenhuoneen hittejä on tietysti myös A:n omat ”koirat”, vedettävä mammutti ja kauris. Näitä rapsutellaan ja pussaillaan ja vedetään pitkin kotia. Koiria tietysti kutsutaan naapureitten koirien nimillä.


  Villa H:

4 kommenttia:

 1. Kaunis lastenhuone ja ihania leluja. Muistan kuinka nukkeleikit olivat omassa lapsuudessani ihan lemppareitani sekä kotileikit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kanssa nukkeleikit ja kotileikit niitä parhaita. Leikit saattoi sisarusten kanssa jatkua seuraavana päivänä siitä mihin edellisenä päivänä jäi <3

   Poista
 2. Niin hellyyttäviä nuo "koirat" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne on <3 ja niin tärkeät A:lle. Joka aamu hän tuo ne lastenhuoneesta ja silittää ja pussailee. Niin suloinen <3

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.