20 helmikuuta 2020

LASTENHUONEEN MUUTOS - KAAPISTO VAATTEILLE JA LELUILLE


Lastenhuoneen sisustus, Villa H, lastenhuone, kaapisto, Ikea kaappi
Lastenhuoneen sisustus, Villa H, lastenhuone, kaapisto, Ikea kaappi, vaatekaappi


Muutama viikko sitten aloin ehtimään lastenhuoneeseen kaapistoa josta löytyisi niin avohyllyä kuin kaappia. Kaapisto vaatteille ja leluille. Valmista en nettikaupoista löytänyt joten siskoni vinkistä suunnittelin omannäköisen kaapin Ikean tavaroista.


Ikea, Villa H, vaatekaappi


A:n vaatteet oli aiemmin mappihyllyni kahdessa laatikossa. Hyvin ne sinne sopi, mutta halusin myös henkarikaapin ja vähän enemmän kaappitilaa vaatteille kasvua ajatellen. Sekä halusin myös kirjat eteisen kaapista lastenhuoneeseen, oven taakse piiloon.


Villa H, lastenhuone, sisustus, vaatekaappi
Villa H, sebra nukensänky, lastehuone


Yhden oven takana on vedettävä vaatetanko ja yhden oven takana kaksi koria sekä molemmissa vielä hyllytilaa. Kaksi muuta ovellista kaappia on hyllyllä leluja ja kirjoja varten. Yläkaapissa on kaikkea muovailuvahasta pieniin legoihin ja aivan alimmassa kaapissa kirjat sekä palapelit.


Lastenhuoneen sisustus, Villa H, lastenhuone, kaapisto, Ikea kaappi
Villa H, svenskt tenn rusetit, lastenhuoneen sisustus


Ja pakko sanoa, että tälle insinöörille Ikean kaappien kasaaminen meinasi olla haastava pähkinä purtavaksi. Kasasin ja ruuvasin innoissani ja sitten illalla mieheni tullessa avuksi meni päiväntyö purkuhommiin. Liian epäselvät ohjeet ;). Ja tässä vielä ennen kuva.


Lastenhuoneen sisustus, Villa H, lastenhuone,  Villa H:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.