27 helmikuuta 2020

TÄLLÄ VIIKOLLAVilla H, afrohiukset, lapset, hiustenhoito, kukkakimppu


Olen perehtynyt afrohiusten hoitoon. Tilannut erilaisia tuotteita A:n hiuksille sekä katsonut ohjevideoita miten lettejä ja twistejä tehdään. Tosin vielä saavat hiukset rauhassa kasvaa ennen kuin alan mitään niihin väkräämään. Se mitä opin: kosteutusta, kosteutusta ja vielä kosteutusta. Kiitos ystävän, jolta saan vinkkejä hiustenhoitoon <3.

Villa H, olohuoneen sisustus, koirat, chihuahua, koirahieronta


Varasin koirille hierojan. Pienempi heistä ei oikein meinaa enää päästä sohvalle. Välillä häntä pitää auttaa.  Kokeillaan ensin onko lihakset jumissa, sillä muutaman kerran hän liukastui kyljelleen lenkillä. Viikon päästä pääsevät molemmat koirat hierojalle.


Villa H, lastenvaatteet, lapset, tyyli, koti, olohuone, chihuahua
Villa H, chihuahua


Mehustin viime kesänä poimitut viinimarjat. Ja tietysti unohdin lisätä mehustuksen loppuvaiheessa vettä sinne säiliöön ja ihmettelin keittiöstä kuuluvaa pauketta.. Haju oli jo aikamoinen kun ”tyhjä kattila” levyllä ja levy päällä. Mutta nyt voi tehdä mehukeittoa.


Villa H, sisustus, kukkakimppu, olohuone, afrohiukset,


Ihastellut leikkokukkakimppua ja auringonpaistetta. Koti on tulvinut auringonvaloa pitkästä aikaa. Niin ihanaa! Niin paljon enemmän virtaa.


Villa H, olohuone, chihuahua, kukkakimppu, lasten vaatteet, taapero


Käynyt ensimmäisen kerran Hoplopissa. Ja siellähän oli kiva pomppia ja laskea mäkeä yhdessä A:n kanssa. Tosin pienten lasten liukumäki oli hieman liian pieni mulle :D. Onneksi en jäänyt jumiin, heh. A tykkäsi niin paljon, että ei olisi malttanut kolmen tunnin päästä kotiinkaan lähteä.


  Villa H:

2 kommenttia:

  1. Kannattaa liittyä Facebookissa Afrohiusten laittajat ryhmään. Parhaat vinkit ja ohjeet. ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon vinkistä <3 <3 liityn samantien! Oon yrittänyt youtubesta ehtii ohjeita :)

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.