10 maaliskuuta 2020

KODIN SISUSTUS JA SIISTEYS LAPSEN KANSSA


Villa H, sisustus, olohuone, taaperon elämää, kodin sisutus ja lapset
Villa H, koirat, chihuahua


Miten kodin sisustus ja siiteys muuttui lapsen tulon jälkeen, vai muuttuiko? 

Pienokaisemme osasi jo hienosti kävellä sekä etu- että takaperin ja juosta, kun tulimme hakumatkalta kotiin. Eipä tarvinnut varoa sohvapöydän kulmia ja marmorikannen reunoja lapsen kanssa. Voihan sitä tietysti vahinkoa tulla isommankin kanssa jos kaatuu ja lyö päänsä sohvapöytään tietty. 

Villa H, koti, sisustus, lapsiperhe arki, vanhemmuus, flos icHän vaati joulunaikaan, että sohvapöydälle pitää sytyttää kynttilä jo aamuhämärässä. Sillä olinhan parina aamuna niin tehnyt ja se tuntui hänestä jo rutiinilta. Sohvapöydällä on kukat ja kipot saaneet olla aina paikoillaan. Joskus niitä kosketellaan, mutta muutoin saavat olla aivan rauhassa. Kerran kun kieltää niin hän muistaa mitkä on äidin tai koristeita vain.


Villa H, chihuahua, koirat, koiran peti, tyylikäs koiran peti
Villa H, tytär, lapset, koti, siisteysEntä sotkut? No mun mielestä meillä on jopa siistimpää kuin ennen tytärtä. Äitiyslomallahan sitä on vain aikaa touhuta lapsen kanssa ja siivota yhdessä lapsen kanssa aina lelut ja kirjat takaisin paikoilleen leikin jälkeen. A leikkii yleensä vain muutamalla lelulla kerrallaan tai tuo lastenhuoneesta olohuoneeseen pinon kirjoja mitä haluaa sillä hetkellä lukea. Niinpä ne on nopea laittaa paikoilleen päiväunille tai yöunille mennessä. Yleensä kyllä tehokkaasti laitan kaiken aina ohimennen paikoilleen. 


Villa H, lapsiarki, lapsiperheen siisteys

 
Ei mua haittaisi jos lastenhuone on joskus enemmän sotkussa, sehän on aivan normaalia elämää vain. A kerää itse lelunsa myös ja kantaa tavarat paikoilleen. Hän kerää itse koiranlelut päivän päätteeksi koriin jne. Tyhjentää kanssani tiskikonetta ja kantaa avuliaana pyykit pyykkikoriin ihan pyytämättä.


Villa H, hattaramatto, marmoripöytä
Villa H, sisustus, olohuone, taaperon elämää, kodin sisutus ja lapset


Toisaalta, kun leluja on vain kohtuudella hommattu, ei niistä sotkua synny vaikka kaikki olisi lattialla esillä.


  Villa H:

2 kommenttia:

 1. Ihana tytär❤️
  Vaikuttaa vieraan silmiin tekstejäsi lukien, vielä hivenen liian kiltiltä. Kunhan tulette vieläkin tutummaksi niin luonne nousee vähän enempi esiin. Uskaltaa ns näyttää sitä.

  Ihanaa Pääsiäistä teille��
  Senni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on <3, hänellä on kyllä todella vahva temperamentti, luonnetta löytyy <3 ja hyvä niin. Mutta ei siis ole mikään "tuhoaja" ja sotkija. Eihän se sitä tarkoitakkaan että kun sotkee niin on luonnetta :D.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.