29 maaliskuuta 2020

PARASTA JUURI NYT


Villa H, parasta juuri nyt, takkatuli, kukat, kahvihetki


Suvi Valkoinen Harmaja–blogista haastoi meidät sisustusbloggaajasiskot kertomaan asioista jotka tuovat iloa juuri nyt. Positiiviset ja iloa tuovat asiat tuo niin paljon jaksamista arkeen näin poikkeusaikana.

Villa H, ulkoilu
Villa H, lasten tyyli, koira, chihuahua


Iloa minulle tuo ihmisten ystävällisyys lenkkipoluilla. Tuntemattomat tervehtii iloisesti ja ohi ajavat autot vilkuttaa A:lle, koska hän nostaa kaikille ohikulkijoille kättä. Kerran hän jäi yhden asunnon eteen vilkuttamaan sisälle, kun siellä näkyi porukkaa. Näistä tulee niin hyvä mieli <3.


Villa H, kahvihetki, kotona olo,
Villa H, olohuoneen sisustus, kahvihetki, äitiys, tyyli


Kotona olo. Rakastan kotona puuhailua ja oleskelua. Ja nyt siihen on erityisesti aikaa, kun ei missään käy. Viihdyn kotona muutenkin todella hyvin. Jos vaihtaisin ammattia, niin olisin ammattijärjestelijä. Olisipa ihana mennä järjestämään toisten koteja. Meillä kaikki kaapit ja varasto on aina järjestyksessä. Säännöllisin väliajoin järjestelen ne vain uudelleen ja uudelleen.


Villa H, taaperon kanssa touhuaminen, eteinen

 
Iloa tuo leikit ja touhut A:n kanssa. Me leikitään nyt usein piilosta. Juoksen edellä piiloon ja A tulee koirien kanssa perässä ehtimään. Ja voi sitä naurun räkätystä kun äiti löytyy. 


Villa H, ulkoilu, mamas & papas rattaat, lapset, tyyli
Villa H, ulkoilu perheen kanssa, koira,


Auringonpaiste ja kevään tulo. Olen syntynyt toukokuussa ja olen niin kevät ihminen. Auringonpaiste antaa niin paljon energiaa ja ensimmäiset pisamat on kasvoilla. Ihana ulkoilla paljon ja tehdä vähän pihahommiakin jo. 


Villa H, koti, kotoilu, olohuoneen sisustus


Sekä tietysti rakkaat karvapojat tuo iloa joka hetki. Elämä olisi paljon köyhempää ilman koiria. He ovat tuoneet kyllä niin paljon sisältöä elämään <3.


Villa H, lapsi, äitiys,


Ja totta kai A, hän tuo iloa kaiken aikaa. Miten me saatiinkaan niin täydellinen tyttö <3. Sitä hämmästelen.


  Villa H:

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, että nautit niin kotiarjesta! Mulle se ei aina ole niin helppoa :O. Sinä olit Ammattijärjestelijä ennen kuin sellaista ammattia edes keksittiin tai ennen kuin kaikki minimalismi ja konmaritus tuli muotiin: nimittäin 15 vuotta sitten mulla oli kämppis, joka siivos mun vaatekaapit ihan vaan järjestelyn vimmasta :D. Terveisiä E:lta pohjoisesta <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautin niin paljon <3, tosin olenhan jo 5 vuotta ollut kotona muutenkin, kun täältä käsin töitä teen. Haha, just mietin et olinkohan kamala kämppis kun siivosin toisen vaatteetkin :D. Ah, mun lempipuuhaa ;). Terkkuja sinne kaikille <3

   Poista
 2. Voi mä NIIIIIN tarvitsisin ammattijärjestelijän apua. En kestä meidän kaaosta ja epäloogisuutta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jätän tähän vielä oman merkkini sillä tajusin että blogger siirtää johonkin blogiin joka ei ole mun.

   http://www.anna-mariak.com/

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.