05 maaliskuuta 2020

TAAPEROARKEA


Villa H, Gubi beetle, taaperoarkea, lapset, tyyli, oma tyyli


Tällä viikolla olemme saaneet vähän joka päivä reilusti lunta lisää ja olemme käyneet sitten aina aamupalan jälkeen lumihommissa. A tykkää kolata omalla pienellä kolallaan ja monesti työntää kolaa sujuvasti umpihangessa. A tykkää ulkoilla lumisella säällä paljon, mielissään istuu pulkassa ja välillä vetää itse pulkkaa lenkillä ollessa. Me ulkoillaankin noin 3 kertaa päivässä.


Villa H, ruuanlaittoa, arki, taaperoarki, Onni Design syöttötuoli

A:lla on nyt menossa sellainen matkimiskausi että saa vähän varoa mitä suusta päästää ja mitä kuuntelee, matkii perässä sellaisetkin sanat mitä ei pitäisi oppia ;). 


Villa H, valkoinen keittiö, keittiö

Pääsen järjestämään keväällä kaksivuotissynttäreitä. Yksi päivä neiti nukkui ruhtinaalliset kolmen ja puolen tunnin päiväunet, joten sain suunniteltua tarjoiltavat, teeman ja värit tuleville synttäreille. Eihän niihin syntymäpäiviin olekaan kuin noin 2 kk aikaa. 

Villa H, Gubi beetle, taaperoarkea, lapset, tyyli, oma tyyli


Sunnuntaina me mentiin porukoilleni ja paistoimme ulkona makkaraa ja nakkia upean auringonpaisteisen viikon päätteeksi. Iltaa kohden pakkanen kiristyi, mutta olipa ihana syödä ulkona. A ei niin nakista välittänyt vaan painalsi sisälle ukin perässä koirat kintereillään.


Villa H, keittiö
Villa H, taaperoarkea, lapset, tyyli,

Me eletään kyllä aikalailla rauhallista perusarkea rutiineineen. Päivät kuluvat vauhdilla yhdessä touhutessa. A sanoo, kiljuu ja sitten kiljuu korkealta ja kovaa. Itku ja nauru tulevat myös samalla lailla. Niin suloista.


Villa H, lapsi, oma tyyli, taaperoarkea,

Eräs päivä mieheni kanssa juteltiin siitä, että miten A sujahti vain meidän perhearkeen, ei se elämä niin paljon lapsen kanssa muuttunut. Tai siltä se tuntuu. Ehkä se kun häntä odotti niin kauan, ei se muutos tuntunut erikoiselta tai en tiedä. Kyllähän se edelleen välillä tuntuu, uskomattomalta että nyt meillä on hänet. Elämä jatkui kolmen hengen perheenä kahden sijaan.


Villa H, keittiön sisustus, keittiö, Gubi beetle baarituolit,


  Villa H:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.