05 joulukuuta 2020

VIERASHUONEEN UUSI VALAISIN


 

Vierashuoneessa oli aiemmin samanlainen höyhenvalaisin mikä makuuhuoneessa ja lastenhuoneessa. Valaisin oli enemmänkin tunnelma valaisin ja koska vierashuone toimii myös mieheni työhuoneena, tarvitsi hän lisää valoa huoneeseen. Niinpä sain idean siirtää olohuoneesta valaisin työhuoneeseen. Nyt on vierashuoneessa uusi (vanha) valaisin.  Ja tuo valaisnhan oli kuin tehty tuon vanhan kaapin pariksi. Ja vitsit miten kirkasta tuolla huoneessa nyt on. Huone näyttää iltaisin paljon tilavammalta kuin aikaisemmin, koska valaisin valaisee nyt jokaisen nurkan.

 


Olohuoneessa tykkään pitää oikeastaan vain lattiavalaisimia päällä, joten saa nähdä ostanko nyt vielä sinne uutta kattovalaisinta. Katsotaan miltä näyttää kun joulukoristeet riisutaan tammikuussa.


 

Nyt vielä pitäisi etsiä vierashuoneeseen uusi matto, koska tuo nykyinen on jo aika järkyttävässä kunnossa. Ainakin puolet langoista on irronnut kun koirat ovat tehneet pesää matolla. Ei ollut kyllä sitten lainkaan laadukas matto tuo tai ainakaan käytännöllinen koiraperheeseen. 

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.