18 maaliskuuta 2021

A:N ULKOILUVAATTEET KEVÄÄKSI

 


Täällä on päivitetty A:n ulkovaatteita jo kevättä varten, vaikka vielä mennään toppahaarilla, sillä tykkään olla ajoissa. Viime keväänä hankin ulkoiluun takin ja housut erikseen ja tykkäsin siitä tosi paljon, sillä eipähän tarvinnut hankkia erikseen ”kyläily”takkia. Ja voin sanoa että olin kyllä viime keväänä aivan ulapalla mistä ihmeen välikausivaatteista porukka puhuu. No ei siinä mitään, en vieläkään ole sen enempää kartalla. Meillä menee samat ulkoiluvaatteet kevään, kesän ja syksyn. Sitten talveksi on erikseen toppahaalari. 

 Tilasin nyt Kuling merkin ihastuttavan vaaleankeltaisen takin, A sai valita lähes kymmenestä väristä mieleisimmän värin takkiinsa ja keltainen on kyllä äidinkin mieleen. Ja housuiksi tilasin samalta merkiltä perus mustat ulkoiluhousut. Noissa housuissa on muuten vyötäröllä kuminauha, jolla housut saa pienemmiksi, täydellistä, muuten olisi housut tippuneet kesken leikin. 

 


Viime syksynä ostin lenkkarit, joten niillä samoilla mennään nyt kevät ja sitten tilasin myös hieman kumpparityyliset mustat kengät Zarasta. Nuo Zaran kengät on todella kevyet ja pohja taipuu joka suuntaan. 

 


Kunnon vesisateeseen ja lammikkoleikkeihin laitetaan sitten viime keväänä hankittu sadepuku, joka oli mitoiltaan niin reilu, että menee vielä tämänkin vuoden (sadevaatteet myös Kuling) sekä samoin viime syksynä ostetut kumpparit.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

2 kommenttia:

  1. Oi että nuo Zaran kengät näyttää kivalta! Meillä ei millään pärjätä yhdellä haalari tai takki+housut setillä. Säät on olleet sellaiset että kuriksista huolimatta sisähousuja myöten ollaan märkiä kun hoidosta tyttö haetaan. Tarvitaan toinen setti mikäli illalla halutaan vielä ulkoilla tai kyläillä tms. Myöskään syksyiset kengät ei mahdu meillä vajaa kolme vuotiaan jalkaan. Olette selvinneet tosi vähäisillä hankinnoilla! Kannatan ehdottomasti lastenvaatteissa kohtuuta ja ajatuksella hankintaa ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on tosi kivat ja keveät. Niillä A on leikkinyt niin pihalla kuin että jos mennään kylään. Joo, meillä on pidetty tähän asti vielä toppapukua+kurahousuja jos ollaan oltu leikkipuistossa. Sitten vain huuhtelen kurahousut ja toppapuku on ollut kuiva. Nyt kun lämpesi niin välillä talvitakki+ulkohousut tai sitten kevättakki+ulkohousut. Se on kuulemma niin että hoidossa ne vaatteet kastuu erilailla kuin kotona ollessa. Varmasti tilanne eri kun joskus A lähtee hoitoon. Meillä ei siis ole ollenkaan kastunut vaatteet vaikka välillä pelkällä toppapuvulla ulkona. Meillä viime keväänä ja kesänä kasvoi neidin jalka niin että keväällä ostetut kengät oli jo loppukesästä pienet. Nyt sitten ostin kunnon kasvuvaralla. Mutta silti kyllä näitä vaatteita saa usein ostaa näköjään lapsille.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.