07 maaliskuuta 2021

MILLAISIA MUUTOKSIA OLEN MAKUUHUONEESEEN SUUNNITELLUT?

 


Makuuhuone on ainut tila mikä ei ole kokenut mitään muutosta näitten 8,5 asutun vuoden aikana (no ei myöskään sauna, ph, wc:t eikä kodinhoitohuone). Mutta nyt, kun olen jo kohta puolitoista vuotta aika lailla pääasiassa vain kotona ollut, niin tekee mieli nyt tehdä jotain muutosta makuuhuoneeseen, erityisesti seiniin. 

 


 

Haluan maalata seinät hieman vaaleammalla beige-harmaalla. Olisiko vinkata jotain tosi kivaa sävyä? Haaveilen myös seinälistoista, mutta en tiedä, ehkä sitten pitäisi laittaa muuallekin kotiin, esimerkiksi olohuoneeseen? No joka tapauksessa maalaan seinät.

 


Sitten seinälle tulee uudet naulakot. Kaksi samanlaista naulakkoa, jotka menevät samalla seinäkoristeista. Makuuhuoneen seinät meillä muuten onkin paljaat. Ja uusi peili, joka jo saapui jo viime viikolla. Valkoreunaisen peilin tilalle tulee mustareunainen yksinkertainen kaareva peili. Olen pinterestissä pinnaillut viime aikoina monta kaarevaa peiliä, joten peilivalinta meidän makuuhuoneeseen oli helppo. Piti vain googlettaa nettikaupoista kaarevaa peiliä.  

 

Ja viimeinen muutos on uudet verhot ja verhokisko kattoon koko ikkunaseinän matkalle. Sellaisia suunnitelmia olisi makuuhuoneeseen, enää puuttuu vain toteutus ja maalin osto.

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

6 kommenttia:

 1. On muuten aika samanväriset nuo seinät kuin meidän olkkarin yksi seinä, jonka mäkin haluaisin maalata uusiksi. En tosin ehkä vaaleammaksi vaan ennemminkin harmaammaksi. Mutta koska seinä on 4,5 metriä korkea, niin siihen hommaan ei niin vaan tule ryhdyttyä :-( 10 vuotta se on nyt siinä ollut ruskeana, saa nähdä meneekö toiset 10...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, sitä ei ihan jatkovarrella lattiantasosta niin vain maalatakaan, tai ei ainakaan minulta onnistuisi ;). Joo, meilläkin maalaus taitaa onnistua vasta kesällä, helpompaa varmaan silloin. Tai katsotaan jos innostunkin joku päivä :D.

   Poista
 2. Hei, yksi hyvä vaalea sävy on Eskaron sävykartasta sellainen kuin: Woodnotes
  NCS S 1502-Y50R. Se on miellyttävän beige, mutta samalla hieman "viileä", eli ei auringon paisteessakaan värjää koko huonetta "kellertäväksi". Kaunis koti teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä vinkistä, pitääpä katsoa tämäkin. Ja kiitos <3

   Poista
 3. Upeat valaisimet sinulla makuuhuoneessa. Itse en ole muutoksia makuuhuoneeseeni tehnyt Helsingissä mutta nyt kesän ja valoisuuden lisääntyessä olen ajatellut myös uusia verhokiskot ja hankkia hyvät verhot, että voisi nukkua pidempään ilman valoisuuden aiheuttamaa herätystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä niin upeat valaisimet <3. Meillä muutos ei ole vielä edennyt muuten kuin että en maalaakaan seiniä. Tämä sävy on kyllä hyvä ja vaaleampi sävy ei ehkä käy muiden huoneiden harmaan kanssa yksiin eli helpolla pääsen :). Mutta verhokiskot ja verhot ajattelin teetättää. Pimennysverhot on kyllä hyvät. Meillä tosin ovi on aina auki ja aamuaurinko paistaa toiselta puolen taloa ja herättää vaikka makuuhuoneessa verhot kiinni.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.