05 maaliskuuta 2021

PERJANTAIN PARHAAT

 


Pääsiäiskarkit ja suklaat. Nyt herkutellaan niillä seuraava kuukausi. Kotoillessa mikäs sen parempaa kuin herkuttelu. No onneksi arki pitää kiireisenä niin tulee liikuttua herkuttelun vastapainoksi.

 


Arkiapu siskolta. Ihana kun asuu lähellä sisaruksia joista saa apua tarvittaessa. Mielelläni maksan siitä avusta, että joku tulee ulkoilemaan A:n kanssa jo aamupäivästä, ja tekee samalla meille ruokaa. Sain koko keskiviikon keskittyä vain töihin ja sain purettua pahimman ruuhkan.

 


Valoa tulviva koti. Miten ihana kun vielä neljän aikaan koti tulvii valoa.

 


Ruokaostosten  kotiintoimitus ja verkkokaupat. Oikeasti en ehkä enää koskaan jaksa lähteä ruokaostoksille kauppaan. Se kauppakassien kantaminen ja se aika mikä siellä kaupassa menee. Ja se miten helppoa on tilata kaikki netistä. Koiran ruuat, hiustuotteet A:lle, vaatteet, ruoka, lahjat… Olen tainut käydä viime elokuussa viimeksi kaupoilla. Ja se hyvä puoli verkkokauppatilauksissa on, että saa omaa aikaa käymällä paketteja postista. Koska missä muuallakaan sitä yksin käy (ilman koiria ja ilman lasta)? Ei missään.

 


Asfalttia näkyvissä etupihalla. Kuistin edestä irrotin jäät niin että nyt on asfalttia näkyvillä eikä tarvitse liukastella autotalliin kävellessä. Ihanaa, ulkona kuuluu linnun laulua ja tuoksuu kevät.

 

Ihanaa viikonloppua!

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

1 kommentti:


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.