22 toukokuuta 2022

IHANA LOMALTA TUNTUVA VIIKONLOPPU


 

Tämän viikonlopun aikana tajusin sen miten helppoa elämä on 4-vuotiaan kanssa kun ei enää nuku kotona päiväunia. Voi lähteä extempore minne vain, kun ei ole enää muuta aikataulua päivissä kuin koirien lenkkeilyt ja ruokailut. 

 


Meillä on mahtunut tähän viikonloppuun niin paljon kaikkea, että tuntuu kuin olisi ollut pidemmälläkin lomalla. Vaikka tein niin perjantaina, kuin lauantaina vähän töitä.

 


Perjantaina me käytiin A:n kanssa kaupungilla, siellä oli juuri kesäkauden avaus, joten A pääsi polkuautoilee Taitokorttelissa ja sitten käytiin torilla syömässä vohvelit.

 


Lauantaina tuli puhetta uimisesta, joten lähdettiinkin iltapäivällä uimahalliin. Vesi ei tuntunut niin kylmältä kuin talvella, joten viihdyttiin siellä hyvin. A innostui liukumäestä ja laskikin monta kertaa putkeen, otin aina just ennen veteen menoa A:n kiinni niin ei tullut pärskeitäkään naamalle. Saunominen keskellä päivää katkaisi päivän niin, että illalla tuntui että lauantaihin sopi kahden päivän tunnit.Tänään kävin eilen ostamille kesäkukille multaa ja nyt on kesäkukat laitettu niin takapihan terassille kuin kuistille. Lasitetulle terassille käyn vielä myöhemmin tomaatintaimia, tänään laitoin jo amppelimansikan sinne.

 


Se mikä ihmetyttää, miksi sunnuntaisin ei ole ravintolat auki? Tänään saimme idean lähteä syömään ja samalla viettämään synttäreitäni ennakkoon ja tosi moni ravintola minne meinattiin mennä, olikin kiinni. Mutta päästiin syömään ja herkullista oli, melkein ainoat asiakkaat oltiin. Tällaisen lomalta tuntuvan viikonlopun jälkeen on taas kiva palata arkeen ja työn touhuun.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.