16 toukokuuta 2022

VIERAS-/ TYÖHUONE?

 


Mietin tässä että miksihän meillä on vierashuone, kun yövieraita käy kumminkin niin harvoin loppujen lopuksi? Voisin nimittäin muuttaa vierashuoneen meidän työhuoneeksi. Joku levitettävä daybed tai nojatuoli olisi kätevä, koska menisi pienempään tilaan kuin tuo sänky mikä tässä huoneessa nyt on. 

 

Ja toisaalta, meillä on varastossa monta varapatjaa, niin miksi me tarvitaan varasänkyä? Tuo huone toimii siis yleensä mieheni työhuoneena mutta voisin tehdä siitä myös oman työhuoneen, silloin kuin muita ei ole kotona. Toisaalta tästä saisi myös ison leikkihuoneen…

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

2 kommenttia:

  1. Hei, tee sitä leikkihuone. Lapset on niin vähän aikaa pieniä ja leikkiväisiä, että kannattaa ottaa kaikki ilo irti siitä ajasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. A ei lämmennyt ajatukselle että vaihdetaan hänen huone tähän huoneeseen, olisin tehnyt pienemmästä huoneesta puuttuvan työhuoneen. Joten pitää vielä miettiä. Laitettiin käytävälle leikkikeittiö, niin nyt leikkitila laajeni ainakin käytävälle. Tosin leluthan seilaa joka huoneessa. Mutta en tiedä, olisi kiva että olisi työhuone, missä pitää työkone esillä ja missä työskennellä. Toisaalta tähän on jo tottunut että tekee töitä saarekkeella :)

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.