23 toukokuuta 2022

TERASSIN SISUSTUSTA


 

Vihdoin alkaa olla sen verran lämmintä ja aurinkoista että terassilla tarkenee viettää aikaa. Täksi kesäksi nostin grillin terassilta pihamaalle. Valkoisten futon-tuolien kanssa laitoin entisen marmorisen sohvapöydän. Kiva kun on nyt tavallaan kolme istuinryhmää terassilla. Kiva laittaa vähän erilailla terassia joka vuosi vaikka samat huonekalut siellä onkin. 

 

 

Äitienpäiväksi ostetut hortensiat olivat ensimmäiset kesäkukat terassilla. Muihin ruukkuihin ajattelin laittaa mansikkaa ja tomaattia sekä muutaman muun yrtin. Ehkäpä tuon vielä jukkapalmun kesäksi terassille. 

 


 

Haluaisin kunnon viherhuoneen tästä, paljon valkoisia kukkia, viher- ja hyötykasveja. Katsotaan miten kesää kohden innostunut kasveja hankkimaan. Eilen laitoin jo amppelimansikan terassille.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

3 kommenttia:

 1. Upea terassi! Oletteko olleet tyytyväisiä kuppituoleihin? Ovatko arat likaantumaan? Haaveissa olisi ostaa meillekin yksi tuoli testiin. t. Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No siis joo, nuo on hyvät lapsille ja korille, mut ei aikuisille :D. Tai jos tykkää löhötä niin sit, mut muuten ne on niin matalat et ei oo niin käytännölliset. Pesin vesi-imurilla nuo nyt keväällä, päälliset ei irtoa, niin on siistit. Meillä syksyllä linnut lensi tuonne lasitetulle terassille ja sit hätäkakkoja teki jokapaikkaan ja tuolit sai osumaa, muuten pysyy kyllä helposti puhtaana.

   Poista
 2. Kiitos tiedosta. Meillä poika haluaisi tämmöisen olohuoneeseen. Pitää vielä harkita. Mukavaa kesän odotusta! :)

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.